Halálos, cserbenhagyásos gázolás Gellénél (Dunaszerdaelyi járás). A rendőrség keresi az elkövetőt

Halálos, cserbenhagyásos gázolás Gellénél (Dunaszerdaelyi járás). A rendőrség keresi az elkövetőt

Gellénél egy ismeretlen gépkocsivezető elgázolt egy nőt, aki a helyszínen életét vesztette.

Hogy a 45 éves áldozat nem állt-e alkoholos befolyás alatt, a boncolás állapítja majd meg.

A rendőrség egy tragikus közúti baleset körülményeit vizsgálja, mely a Dunaszerdahelyi járásban levő Gelle községnél történt pénteken, november 26-án az esti órákban.

A kiérkezett rendőrök az első osztályú úton, közel a községhez egy 45 éves nő élettelen holttestét találták meg. Az első információk alapján a nő az út szélén leparkolt piros színű Škoda Fabiájával, majd ismeretlen okból az úttestre lépett.

Hírdetés

A szembejövő sávban érkező kamionsofőr még ki tudta kerülni az ütközést, a következő gépkocsi azonban már elütötte a nőt. Az autó sofőrje segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről. A nő a helyszínen életét vesztette. Hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt-e a boncolás fogja csak megállapítani.

A rendőrség az eset után nem sokkal egy teherautót ellenőrzött, de a szakértő nem talált rajta az ütközéssel kapcsolatba hozható sérülést. Az elkövetőt és annak gépkocsiját így továbbra is keresik. A rendőrség a tragédia kapcsán is arra figyelmezteti a gyalogosokat és a kerékpárosokat, hogy fényvisszaverő elem nélkül ne mozogjanak a közutakon.

Körkép.sk/SITA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »