Halálos baleset történt Győrnél – Ismét járható az M1-es

Halálos baleset történt Győrnél – Ismét járható az M1-es

GYŐR. Összeütközött négy gépkocsi csütörtök hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél, a balesetnek halálos áldozata és két sérültje is van. A mentés és a helyszínelés befejezés után már ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Győr közelében.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé vezető oldalon egy trélernek. Az ütközés erejétől a sofőr kiesett az autóból és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, amely elütötte.   

A balesetben az elsődleges információk szerint a korlátot átszakító autó vezetője életét vesztette. A trélerben utazó két ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta és a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte. A balesetben érintett tréleren az egyik autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlóg, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták – közölte korábban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a rendőrség.

Hírdetés

A balesethez Győrből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

Ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Győr közelében

Ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Győr közelében, ahol csütörtök hajnalban halálos baleset történt – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Tóth Gabriella elmondta, hogy a halálos áldozat egy fiatal magyar férfi, aki az ütközés erejétől kiesett az autóból és a helyszínen meghalt. A baleset okát és körülményeit még vizsgálják.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »