Haláleset Nagymegyeren – Egy fiatal nő holttestét találták meg az egyik családi házban

Haláleset Nagymegyeren – Egy fiatal nő holttestét találták meg az egyik családi házban

Nyitókép: Facebook, rendőrség

A dunaszerdahelyi rendőrség mág vizsgálja, milyen körülmények között halt meg egy fiatal nő Nagymegyeren. A nagyszombati kerületi rendőrség a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a nőt július 21-éről  22-re, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka találták meg az egyik családi házban. A helyszínelést végző rendőrök megerősítették, hogy egy nőről van szó, akinek eltűnését családtagja múlt szerdán jelentette a rendőrségen.

Hírdetés

„Az ügyet a dunaszerdahelyi nyomozók vizsgálják, akik a helyszínen elvégezték a szükséges sürgős és megismételhetetlen intézkedéseket az ügy állásának megfelelő dokumentálása, valamint a cselekmény jogi minősítésének felmérése érdekében” – tájékoztatott a rendőrség, hozzátéve, hogy a nyomozó boncolást is elrendelt.

Az ügyben intenzív nyomozás folyik annak érdekében. hogy tisztázzák a haláleset mikéntjét és azt, hogy milyen események előzték meg az illető személy halálát. „Részletesebb felvilágosítást csak azután lehet tneni, ha a nyomozás állapota erre lehetőséget ad” – zárta a rendőrség.

SITA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »