Halálba vitte, majd kizsebelte szír áldozatát a drogos "magyar" embercsempész – akit Mohamednek hívnak

Halálba vitte, majd kizsebelte szír áldozatát a drogos "magyar" embercsempész – akit Mohamednek hívnak

A rendőrség mai híréből kiderül, mi fán terem az a szegedi, akiről korábban a hírek szóltak, a lapok pedig magyarként emlegették az elkövetőt. Persze ha újabban Ahmed svéd, Khaled német, Kolompár Bruszlí pedig ugye a mi nemzettársunk…

2015. szeptember 3-án 5 óra 10 perckor az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. A nyomozás adatai szerint a személygépkocsival közlekedő 23 éves sofőr szalagkorlátnak ütközött, majd az autó rendszámainak leszerelését követően utasait hátrahagyva elmenekült a helyszínről. A baleset következtében a gépjárműben tartózkodó külföldiek közül ketten megsérültek, egyikük a helyszínen életét vesztette.

Az eljárás adatai szerint a három szír állampolgár jogellenesen lépte át az államhatárt, és a szegedi sofőr 1000 euró ellenében szállította volna őket a fővárosba. A nyomozás során megalapozottá vált a gyanú arra is, hogy a férfi – készpénz reményében – átkutatta a balesetben elhunyt zsebeit, mielőtt elhagyta a helyszínt.

A járművezetőt 6 óra 25 perckor elfogták a rendőrök és – őrizetbe vétele mellett – büntetőeljárást indítottak vele szemben. A nyomozók kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, amelyet a nyomozási bíró 2015. szeptember 5-én elrendelt.

A szegedi lakossal szemben felmerült bódító hatású szer fogyasztásának gyanúja, amelyet a vele szemben alkalmazott gyorsteszt pozitív eredménye is alátámasztott. A büntetőeljárás során kirendelt igazságügyi szakértő véleménye szerint a gépjármű vezetésekor és a baleset bekövetkezésekor A. A. Mohamed (akiről az Origó egészen konkrétan írja, hogy arab "származású" – a szerk.) kábítószertől befolyásolt állapotban volt.

A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő 23 éves férfival szemben embercsempészés bűntett, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, járművezetés bódult állapotban bűntett, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya. Az eljárást befejezve a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kecskeméti Járási Ügyészségnek küldik meg a nyomozók.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »