"Halál az arabokra!", "véremben van, hogy gyűlölöm az arabokat" – hirdeti facebookos borítóképeken is a Közel-Kelet mintaállamának ifjúsága

"Halál az arabokra!", "véremben van, hogy gyűlölöm az arabokat" – hirdeti facebookos borítóképeken is a Közel-Kelet mintaállamának ifjúsága

Eddig csak mecsetek és keresztény templomok, kolostorok falára mázolva, politikai tüntetéseken skandálva értesülhettünk az izraeliek fajgyűlöletéről, az általuk kifosztott, hazátlanná tett palesztinai arabok halálát kívánó szándékukról, de most már a Facebook és más közösségi oldalak jóvoltából is megüzenik a világnak: méltán tartják Izraelt a Közel-Kelet egyetlen demokratikus országának. Kíváncsiak lennénk, miként vélekednek az alábbi hírről a magyarországi zsidó megmondóemberek és goj szekértolóik.

A Facebook ismert hovatartozású vezetősége legutóbb az Ultras Liberi oldalát tette elérhetetlenné, és törli újra meg újra a nemzeti elkötelezettségű közösség próbálkozásait. Korábban ezt művelték a mi portálunkkal is. Vannak azonban Istennek olyan ajándékai, akiknek sokkal durvább, más népek meggyilkolására nyíltan uszító fölhívásai fölött is szemet huny a Facebook gondolatrendőrsége. Mit ad ez az ajándékozgató Isten, éppen a néhány órával ezelőtt kitett hírében írja a héber nyelvű Válláh!Hádásot hírportál: az izraeli fiatalok körében szinte folklórrá vált az, hogy a facebookos borítóképükön a nevük alatt, mellet zárójelben odabiggyesztik, hogy "halál az arabokra!", "gyűlölöm az arabokat!" és ezekhez hasonló humanista jelszavakat.

Izraelben az utóbbi hónapokban új módi hódít, leginkább az ifjúság körében: facebookos borítóképükön föltüntetik, hogy az arabok halálát, végleges eltávolítását kívánják. Az üzenetet már eddig is megismerhettük a különböző tüntetéseken skandálva, mecsetek és keresztény templomok, kolostorok falára mázolva (amit aztán szépen elhallgat a "magyar" sajtó – J. K.), de most újabb médiafelületet választottak "mélységes" toleranciájuk terjesztésére. Az egyik igen ifjú hölgy, mindössze 14 éves, például azt írta a fényképe mellé: "Itt egyetlen arabnak sem kell lennie!".

Mi is nézegettük az izraeli közösségi oldalt, s találomra kimásoltuk három zsidó fiatal facebookos borítóképét a mellette föltüntetett hitvallással együtt:

Libi Salomon nevű ifjú hölgy nevének latin betűs kiírása (mert nyitottak kívánnak lenni a nagyvilágra is – J. K.) alatt zárójelben héberül ezt üzeni hitvallásaként: "Halál az arabokra!"

Hírdetés

Nív Szimán Tov észak-afrikai ősökkel büszkélkedő zsidó édesapa a jó arcú kisfiával együtt hirdeti a nagyvilágnak: "Zsidó – aki gyűlöli az arabokat."

Dror Dávidi, a szintén vonzó külsejű ifjú a tengerparton sétálgatva adja tudtunkra: "Véremben van, hogy gyűlölöm az arabokat."

J. El-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »