Háládatosan köszönetet mondó levél Drága Jó Orbán Miniszterelnök Úr Részére

Háládatosan köszönetet mondó levél Drága Jó Orbán Miniszterelnök Úr Részére

Hát bezáratja tényleg, Drága Kegyelmes Miniszterelnök Úr? A debreceni menekülttábornak annyi? Vége? Alig akarom elhinni, én, alulírott Szebb Jenő, debreceni lakos! Hogy a jó Isten áldja meg Drága Miniszterelnök Úr Fenséges Kezeit, amint rákattintja majdan a TUTO lakatot a menekülttábor rácskapujára! Csuda egy pillanat lesz, az már biztos, és jómagam alig várom!

Tudom én jól, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere vezette arra a Karakán Miniszterelnök Urat, hogy most, ennyi év után végre ilyen jóságosat cselekedjen. Igaz, hogy kissé lassan őröltek ezek a malmok, de az vesse az első nagyobb fajta követ a Nemzeti Együttműködés Rendszerére, akinek már a nagyapja is kőfejtő volt.

Hírdetés

Igaz, hogy a környékbeli lakosok már hosszú évek óta tiltakoztak. Igaz, hogy azok a mocskos, fasiszta jobbikosok már számolatlan fáklyás felvonulással, meg egyéb náci összejövetelekkel fejezték ki nemtetszésüket. Igaz, hogy aláírásgyűjtés is indult a helybeliek körében. De hát a NER eljövetelét nem lehet időben, emberi szenvedésben és holmi késeléses meg más erőszakos bűncselekményben kifejezni. A NER-nek meg kell érni, és aki ezt nem látja be, na azt kell a TUTO lakattal lezárt tábor közepére bedobni.

Van azonban egy aprócska probléma, amit a Folyamatosan Igazmondó Miniszterelnök Úrnak még tisztáznia kéne. Hogyan lehetséges az, hogy a fideszes többségű debreceni közgyűlés pár hete még a menekülttábor bővítése mellett foglalt állást? Engem ez a körülmény, nem tagadom, igen komoly nyugtalansággal tölt el…

Lehetséges volna, hogy a fideszes többségű debreceni közgyűlés nem volt tisztában Sziklaszilárd Miniszterelnök Úr soha nem módosuló hitvallásával, amit menekültügyben tanúsított? Lehetséges volna, hogy a Permanens Elvi Meggyőződéssel Rendelkező Miniszterelnök Úr jobbról akarja előzni a Jobbikot?

Na, ilyet nekem senki se mondjon, mert bánatomban felakasztom magam egy mérgezett pisztolyra.

Szebb Jenő
szebbjovo.hu


Forrás:szebbjovo.hu
Tovább a cikkre »