Hajnali idill a zsidónegyedben, nemzetközi szereplőkkel

Az index egyik újságírója számolt be arról a saját megfogalmazásra szerint szürreális hajnali benyomásáról, egy angol lány és egy török giroszos afférjáról és „eszmecseréjéről”, kinek is az országa a miénk.

Idézet az indexről:

Hírdetés

„Hajnali 3-körül sétáltam hazafelé a Király utcában, amikor az egyik török giroszostól csapkodást meg kiabálást hallottam, majd még ugyanebben a pillanatban egy lány rontott ki az üzletből, és Fuck you, you fuckin prick kiabálással mutogatott visszafelé.

Az egyik eladóval ordítozhatott, aki utána is szaladt, és leköpte majd ellökte, ezután, ha jól láttam, finoman fojtogatni is kezdték egymást, amikor beszálltak a lány barátnői, és csitítgatni próbálták mindkét felet. Az egész egyébként néhány másodperc alatt zajlott le (nyilván voltak előzményei, amiről lemaradtam), esélyem sem lett volna beavatkozni, meg ilyenek.

A vitának úgy lett vége, hogy a giroszos a lány után kiabált, hogy Go home, this is not your country! (menj haza, ez nem a te országod), a lány meg visszaordított neki jó tíz méter távolságból, hogy Well, fuck you, it,s not your country either! (Hát bazd meg, de nem is a tiéd.)”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »