Hajdúszoboszlói tragédia: szakmai kudarcai miatt ölte magát és gyermekét B. László

Hajdúszoboszlói tragédia: szakmai kudarcai miatt ölte magát és gyermekét B. László

Szakmai kudarcai és súlyos anyagi gondjai miatt végezhetett magával és 6 éves fiával a 45 éves B. László Hajdúszoboszlón. A rendőrség szerint szeptember 4-én 19 óra körül egy társasházi lakásban egy nő holttestét találták meg, aki öngyilkosságot követett el.

Ezután kezdték keresni a nő férjét és gyermeküket, akiket Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg. Sajtóhírek szerint a férfi mérget itatott gyermekével, majd öngyilkos lett.

http://mno.hu/

Úgy tudjuk, hogy a feleség, B. Beáta azután vágta fel az ereit a fürdőkádban, hogy szeptember 1-én, pénteken a közös lakásba visszatérve olvasta férje búcsúlevelét, aki leírta: meg fogja ölni magát és közös gyermeküket. A család eltűnéséről B. Beáta szülei tettek bejelentést szeptember 4-én, azaz hétfőn, miután sikertelenül próbáltak kapcsolatba lépni lányukkal és férjével, és hiába próbáltak bejutni a lakásukba.

Hírdetés

B. Beáta holttestére így három nap után találtak a tűzoltók és a rendőrök, miután hétfő este bejutottak az ingatlanba. Elképzelhető, hogy a búcsúlevél alapján találtak rá ezután B. László és fia holttestére.

http://mno.hu/

B. Lászlóról volt gimnáziumi osztálytársai azt mesélték, hogy érettségi után azonnal a helyi Tourinform-irodában helyezkedett el, de képességei miatt mindenki csodálkozott, hogy nem ment egyetemre. A férfi ezután csaknem 18 évig dolgozott ugyanebben az irodában, ahol vezető beosztásba is kerülhetett volna, de nem vállalta, mert tartott a felelősségtől.

Azonban valaki megpályázta a beosztást és a felettese lett, majd 2014-ben ez az ember bocsátotta el a férfit. B. László ezt képtelen volt feldolgozni, ezután nem is talált állandó munkát, hanem állítása szerint befektetésekkel és tőzsdézéssel foglalkozott, de barátja szerint ebből nem tudta eltartani a családját. B. Lászlónak már volt egy előző felesége, akitől egy ma már felnőtt korú fia született, mindketten az Egyesült Államokban élnek.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelenik meg. A megjelenés időpontja: 2017.09.06.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »