“Hagyják békén a gyerekeinket!”

 

Európa nyugati felén a gender-lobbi szabályos véleményterrort gyakorol, olyannyira, hogy a normalitás képviselőinek nagy része megnyilvánulni sem mer. A giga-vállalatok, a fősodratú média, a tudományos világ megmondóemberei egyaránt az ő szekerüket tolják. Már rég nem arról van szó, hogy egyenjogúságot biztosítsanak a homoszexuálisok számára, már nyíltan zajlik a különféle devianciák propagálása az oktatásban, az óvódáktól a középiskolán át az egyetemig, a filmekben, az irodalomban. Egyes államokban a gyermekeit is elragadhatják annak, aki nem neveli őket az „újbeszél” kulcsfogalmainak jegyében.

Eljutottunk oda, hogy brüsszeli „jogállami” elvárás lett a homoszexuális lobbi követeléseinek támogatása (házasság, örökbefogadás), mi több, még a nemi identitást célkeresztbe vevő álcivil szervezetek állami támogatása is. E nemzetközi erőcsoport Magyarországon is teret igyekszik foglalni, és bizony már a mi gyermekeinket is „érzékenyíteni” akarják.

Mit is jelent ez?

Azt, hogy megfertőzik gyermekeink agyát, összezavarják bennük a szilárd fogalmakat, a nemi szerepeket, többek között olyan mesékkel, melyekben a herceg egy másik hercegben látja meg élete szerelmét.

Immár szociológiai felmérésekkel alátámasztott tény, hogy e propaganda nagyon is hatékony: ott ahol már évtizedek óta folyik, szignifikánsan megnőtt a magukat homo- illetve biszexuálisoknak valók száma a fiatalság körében.

Hírdetés

A „Meseország mindenkié” című „érzékenyítő” kötet nem véletlenül verte ki a biztosítékot Magyarországon. A kiadványhoz való viszonyulás politikai barométerként is működik. A radikális jobboldalt képviselő Dúró Dóra, a Mi Hazánk alelnöke nyilvánosan ledarálta, Csepel fideszes polgármestere, Borbély Lénárd betiltotta a csepeli óvódákban, míg Őrsi Gergely, az MSZP II. kerületi polgármestere teljes mellszélességgel felvállalta annak mondanivalóját.

Szomorú és felháborító egyszerre, hogy miután Bagdy Emőke tűpontosan bemutatta, mekkora kárt tud okozni egy ilyen kötet, pszichológusok sora határolódott el tőle. Lám, a gender-lobbi micsoda erőt képvisel már az anyaországban!

E kérdés előkerült a magyar miniszterelnök szokásos pénteki Kossuth rádióbeli interjújában. Orbán Viktor válasza egyértelmű volt és világos. Olyan, amivel normális gondolkodású ember csak egyetérthet: „nyugodtan mondhatjuk, hogy Magyarország a homoszexualitás tekintetében egy toleráns, türelmes ország, de van egy vörös vonal, amit nem lehet átlépni és én ebben összegzem véleményemet: hagyják békén a gyerekeinket”

 

Borbély Zsolt Attila

  


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »