Hadjárat a magyar föld megvédéséért! – Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás felhívása

Hadjárat a magyar föld megvédéséért! – Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás felhívása

A palesztinoknak úgy tűnik sajnos már késő, mi magyarok még megvédhetjük a földünket, ha nem akarunk rabszolgasorban élni.

Minden tiltakozás ellenére idén májustól lejár a moratórium és a hazaáruló földtörvény megnyitja a külföldiek (EU polgárok és EU-val szerződésben álló más államok polgárai) számára a magyar termőföld megszerzésének lehetőségét, ezért még most kell cselekednünk a zsebszerződések felszámolása érdekében. Az új Büntető törvénykönyv tavaly július 1-től 3 éves börtönnel rendeli büntetni azt, aki a termőföldet jogellenesen megszerzi vagy a megszerzésben közreműködik.

Az Országgyűlés előtt zárószavazásra vár a  termőföld tulajdonjogának megszerzését vagy használatát korlátozó jogszabályi rendelkezések kijátszására irányuló jogügyletek feltárásáról és megakadályozásáról szóló törvényjavaslat, amely a zsebszerződések magyar érintettjei számára védelmet biztosít a nyerészkedő külföldivel szemben.

Miután azonban a semmis szerződések már ezen törvény nélkül is érvénytelenek, ezért már most kérek mindenkit, hogy indítson offenzívát a zsebszerződések leleplezése és újabb ilyen szerződések megakadályozása érdekében.

Kérem, hogy zsebszerződések észlelése esetén összefogva jóakaratú, cselekvésre kész honfitársakkal tegyenek feljelentést az ügyészségeken, keressék fel a legközelebbi nemzeti gazdatanácsot, földvédő szervezetet, a Jobbik helyi szervezeteit és vegyék igénybe nemzeti elkötelezettségű ügyvédek segítségét. Tájékoztassák a helyi és országos közvéleményt a tudomásukra jutott és leleplezett ügyekről, illetve kérem engem is és Gaudi-Nagy Tamást is tájékoztassanak akcióikról az alábbi e-mail címeinken:

[email protected] és [email protected].

A legkisebb földterület visszaszerzése vagy eladásának megakadályozása is eredmény !

Hírdetés

“Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz.”  – Mahatma Gandhi

Emeljük fel fejünket és vegyük vissza együtt hazánkat !

Isten óvja és vezesse Magyarországot !

Strasbourg, 2014. január 16.

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő

www.morvaikrisztina.hu

Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő

http://www.gaudi.jobbik.hu/

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »