Hadházy Ákos leleplezése

Hadházy Ákos leleplezése

Az arany szíve hajtja őt… Ja. Nem.

„Hadházy Ákos naponta többször rukkol elő a Facebook-oldalán valamilyen felháborító üggyel, visszaéléssel, korrupcióval, stb. Egy-egy ütősebb posztja több száz, vagy akár több ezer megosztást is kap. Ezek egy részét nyilván a fizetett hadsereg végzi, és/vagy vásárolt megosztás, fizetett követőkkel, de a posztjai ettől függetlenül is elég sok emberhez jutnak el. Van, aki csak elszenvedője, de van, aki terjesztője is ezeknek a posztoknak. Ezért is (lenne) fontos, hogy utánanézzünk a sokszor hangulati elemeket, hergelést sem mellőző posztok valóságtartalmának, az ott olvasható információk hitelességének. Ha ezt nem tesszük, magunk is álhírgyártás részeseivé, de legalábbis áldozataivá válhatunk. És múlt hét csütörtökén épp egy ilyen masszív álhír felívelésének lehettünk tanúi, Hadházy Ákos Facebook-oldaláról kiindulva.

A nagy leleplező képeket is mellékelt a poszthoz, többek között a határozatot, amin kitakarta a személyes adatokat. Csakhogy a fejlécet elfelejtette kitakarni. Az egyik elkövető Facebook-oldala viszont egy kincsesbánya. A tag ugyanis imád kaszinózni.

Hírdetés

Például tavaly október 20-án is élőben közvetítette az egyik kaszinózását a Facebookon. Ezt be is kommenteltem Hadházy posztja alá, belinkelve az illető profiljáról a videót. És, láss csodát, az eredeti videó 10 percen belül eltűnt! Pedig teljesen ki van zárva, hogy az egész műbalhét tudatosan szervezték, vagy Hadházy szoros kapcsolatban lett volna az elkövetőkkel.

Eleve nyilván teljesen véletlenül szerzett tudomást az egész esetről. Az igazságért vívott szakadatlan küzdelme, meg az arany szíve hajtja őt… Ja. Nem. Mondjuk, a kommentben is odaírtam Áky komának, hogy fölösleges szólni a csávónak, hogy törölje a videót, mert minden le van screenshotolva. De Hadházy azért valószínűleg, biztos-ami-biztos alapon, mégis szólt neki. Így most már csak a kaszinózásról készült screenshotot tudjuk bemutatni.”

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »