Hadházy Ákos egy lószerszám

Hadházy Ákos egy lószerszám

de egyszerűen erre már nem lehet másként reagálni.

Tényleg elnézést, de az most kevés lenne, ha azt írnám, hogy Hadházy Ákos egy idióta. Vagy simán csak annyit, hogy hülye. Esetleg azt, hogy félkegyelmű. Hadházy Ákos maga a kétlábon járó lószerszám. Nem nyereg, hanem az, ami alatta van. 

Ez az ember tényleg kezelésre szorul, ahogy Dorogi kolléga idézte is a házelnököt. Ennek a szegény léleknek nagyon nagy bajai vannak a nyaka felett. Szokás mondani, hogy a négy kerekéből csak egy rossz, igenám, de az hajtaná a többit. Jó szívvel azt sem lehetne rá írni, hogy 1G, mert nem az, hanem tényleg egy szánnivaló bolond. Sajnálni kell, mert nagyon rossz lehet neki. 

De mondok mást. Hadházynak négy gyermeke van – a feleségének jár az adómentesség és még autót is igényelhet, de most nem ez a lényeg. Szóval ott van az a négy kis Hadházy, akik este akár meg is kérdezhetik az apjuktól, hogy mit csinált ma a melóhelyen. Mit mond erre? Ő, aki azt hangoztatja hogy diktatúra van, hogy nincs szólásszabadság, miként foglalja össze a mai napját? Azt mondja, hogy hát odaszólt a miniszterelnöknek, válogatott sértéseket vágott a fejéhez és ettől most neki jobb. 

Hírdetés

Vagy belegondol-e abba, hogy mit mondanak holnap a gyerekeinek az iskolában, vagy a téren? Láttuk apádat, hogy hülye volt a parlamentben. Miközben diktatúrát kiabál, a lábaival tiporja a demokráciát. 

És Hadházy Ákos örüljön neki, hogy nem Dél-Amerikában vagyunk, vagy valahol Ázsiában, mert ott bizony úgy verték volna szájba a kormánypárti képviselők, hogy a pulpitus adta volna a másikat. De nálunk demokrácia van és nagyon kegyesen bánunk az önjelölt idiótákkal is. 

https://ezatuti.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »