„Háborús bűnös az uniós elit”

Ma az európai politikai elit – különösen Németország vezetői – egész egyszerűen háborús bűnös. Olyan feltételrendszereket engednek meg ugyanis, tudatosan vagy jóhiszeműen, amelyeket nem lenne szabad. Szembemennek saját államaik értékeivel és érdekeivel. A történelmi elszámoltatást nem lehet majd megúszni – jelentette ki Földi László titkosszolgálati szakértő a bevándorlás és a terrorfenyegetettség kapcsán péntek este, az Echo Televízió Mélymagyar című műsorában

Magyar Menedék - Badiny

Megjegyezte, nem tudhatjuk, meddig tart az egyébként rendkívül fegyelmezett német társadalom türelme.

Hírdetés

A migrációs helyzetet értékelve leszögezte, ez már nem népvándorlás, hanem invázió, háború. Ha ezzel tisztába kerülünk, könnyebb ellene felvenni a harcot. Ezt a kihívást ezért nem lehet „demokratikus módon” megoldani, miközben a válasz egyszerű lenne: nem engedem be az ellenséget.

A szakértő kitért arra is, hogy az alepvető normákat mindenkinek be kellene tartania, s csak megfelelő papírokkal lehetne a Közel-Keletről idejönni. Hiszen Jordániában vagy Törökországban nem lőnek, ott lehetne menekülti vízumot kérni, majd szabályosan továbbutazni Európába.

A kölni, erőszakos eseményekről Földi azt mondta, a valódi elrettentő erőt az jelenti, ha egyszerre több helyszínen tudnak félelmet kelteni. Hirtelen mindenki arra gondolt, ez velem is megtörténhet. Vagyis összehangolt terrortámadásról beszélhetünk a társadalmi rend ellen. De már a migrációs hullám is ebbe a kategóriába sorolható, hiszen az állami hivatalokat, hatóságokat, az államapparátust szinte megbénítja ez a folyamatos roham – fűzte hozzá. Mindezt a háttérből felkészült operatív vezetők irányítják, köztük egykori iraki titkosszolgálati tisztek.

Földi László összegzése szerint az egész eseménysor lényege, hogy fenntartsa a rettegést


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »