Háború Magyarország ellen!

Háború Magyarország ellen!

Az operatív tevékenység hamarosan új fokozatra kapcsol. A szél pedig, Goodfriend óta tudjuk, a Nagy vízen túlról fúj.

Tizenkét éve háborút folytatnak az Európai Unió és Amerika balliberálisai Magyarországgal szemben. Háborút ugyanis nem csak fegyverekkel vívnak és nem kizárólag a halottak és a sebesültek száma „igazolja” a háború tényét. Kommunkációs szinten tizenkét éve szinte minden nyugati ballib kézben lévő sajtóorgánum demokratikusan megválasztott kormányunk leváltása, ellehetetlenítése érdekében tevékenykedik. Eljutottunk a populistától a diktatórikusig, a kuturális elnyomó rendszertől az egyetem(ek) bezárásán át a médiapluralizmus megszüntetéséig. A hazugságok a kommunikációs háború részei, amelyekről természetesen itthon mindenki tudja, hogy valótlanságokkal manipulálnak, sőt azok a külföldiek is tiszában vannak ezzel, akik leírják, de az ukáz az ukáz.

Meg kell alapozni a magyar konzervatív oldal ezzel Magyarország megnyomorítását, igazolni kell valahogy azt, hogy miért folyik egy sikers gazdaság legyilkolásának kísérlete. A kommunikációs háború készítette, készíti elő az igazi háborút, a magyar gazdaságra mért tervezett és egyre erősödő csapásokat. Sorolni nem kell őket, hiszen szemünk láttára folytatja „áldásos” tevékenységét a zsigeri gyűlölettől vagy csak érdekből tevékenykedő, magát zöldnek, szociálliberálisnak, liberálisnak vagy éppen konzervatívnak és kereszténynek hazudó hálózat.

Többször próbálkoztak a forint bedöntésével, mindent megtesznek azért, hogy rossz fényben tüntessék fel a magyar gazdaság tevékenységét, korrupciót, rablást kiáltanak (ami persze számokkal alátámaszthatatlan) és szemérmetlenül, politikai indokkal vonják meg azokat a forrásokat, amelyek szerződés szerint járnak a magyar gazdaságnak. Emellett azzal fenyegetnek bennünket, hogy szavazati jogunkat is megvonják abban a közösségben, amelyben egyenrangú félként léptünk be. Ha ez nem háború, akkor ugyan mit nevezünk annak?

Olyannyira háború, hogy be is jelentetta az Európai Parlament alelnöke, „ki kell éheztetni pénzügyileg”

Magyarországot. A „kiheztetéses” háború, kőkemény gazdasági háború, ami jelenleg éppen a helyrállítási alap megvonásában csúcsosodik ki. És ne legyen kétségünk afelől, hogy egy valódi háború, egy polgárháború tervei nem feküdtek ott a „döntéshozók” asztalán arra az esetre, ha a választásokon csak kisebb arányban nyer a józan paraszti ész Magyarországon. Nem véletlen, hogy a választási mocskolódásuk közben folyamatos fenyegetőzések záporoztak a hálózat-vezérelt ballib oldalról, az illegitim választásoktól a lámpavasozásig. De a magyarság elleni háborúnak még csak az első ütközeteit éltük túl. Az operatív tevékenység hamarosan új fokozatra kapcsol.

A szél pedig, Goodfriend látványos tevékenysége óta leplezetlen és nyilvánvaló, a Nagy vízen túlról fúj. David Pressman, a Biden-kormány Budapestre készülő nagykövete, még meg sem érkezett abba az országba, ahol majd vendégként (!) tartózkodik, nyilatkozatában máris fenyegetve érzi Magyarországon a demokráciát, és mélyen nyugtalanító jeleket lát a médiaszabadság és az LMBTQ-emberek jogaival kapcsolatban.

Hírdetés

Ezen ügyekben pedig a hungarofób hálózatot, ahogy ő fogalmazott, a „civil” társadalom információit is igénybe veszi majd. Persze itt nem a hatvanezer valódi civil társadalmat képviselő szervezetre, hanem arra a néhány tucatra gondolt, amelyek évtizedek óta a konzervatív gondolat magyarországi kiirtásáben érdekeltek. Természetesen emellett országunk külpolitikai és külgazdasági irányvonalát is ez a Goodfiend-féle klón szeretné meghatározni, hiszen szerinte túl erős a kínai és az orosz befolyás.

David Pressmant az ellenzék, illetve ellenzéki média messiásként (vagy inkább helytartóként?) várja.

Azt reméli, hogy a brutális többséggel, demokratikusan megválasztott kormányunk és Magyarország elleni háborújába bevonja majd haverjait, George Clooney-t, Brad Pittet vagy akár Matt Damont. Ha jelöltségét jóváhagyják, olyan újratervezett manőver veheti kezdetét Magyarország szuverenitása ellen, amilyet még nem tapasztaltunk.

Megnyalhatja majd mind a tíz ujját Fletó, Karigeri és Szabó Tímea mellett Lyubov Nepop, Ukrajna magyarországi nagykövete is.

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »