Háború dúl ellenünk

Háború dúl ellenünk. Tudták? Úgy gondolom, hogy csak nagyon kevesen tudják. Megkockáztatom, hogy még a támadó fél politikusai közül se tudja mindenki. Csak a beavatottak, és a megnevezhetetlen, tehát „nem is létező” háttérhatalom emberei, akik az egész ördögi tervet megalkották, és évtizedes kitartó, következetes munkával lassan a végkifejlet közelébe vezették ezt a háborút. Ki támad kit? Az Iszlám Állam a támadó fél? Nem. Ez csak hadi eszköz a gépezetben.

A kommunista Észak-Korea vagy Kuba? Nem. Oroszország vagy a hatalmas Kína? Nem. Vagy a legújabb kori népvándorlás százezres, talán milliós tömegei? Nem. Ők is csak öntudatlan eszközök, élő, fegyvertelen fegyverek. Legalábbis egyelőre.

Európa állítólagos szövetségese támadja Európát, Európa még létező nemzetállamait, köztük Magyarországot is: az Amerikai Egyesült Államok.

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy nem az ott élő akármilyen bőrszínű emberek a támadók, hiszen ők az egészről ugyanúgy nem sejtenek semmit, mint a megtámadott fél polgárai, hanem az Amerikát is a háttérből irányító láthatatlan, megnevezhetetlen hatalom akarja a már most is gigantikus hatalmát tovább növelni. (Mondhatnánk erre, hogy ők is csak emberből vannak, és az ember már csak ilyen: telhetetlen, mértéket nem ismerő. És ebbe bukik bele minduntalan.)

Céljuk az Európai Egyesült Államok létrehozása. Az Atlanti-óceán két oldalán fekvő Transzatlanti Egyesült Államokat pedig már az erősebb központból, Amerikából lehet majd irányítani.

Innen még messze a Világkormány megalakítása, (amihez lesz egy-két szava Kínának, Indiának és Oroszországnak is) de egy óriási lépés ebbe az irányba.
Az Európai Unió mostani vezetői szolgalelkűen teljesítik a hadi parancsokat. Még azután is, hogy kiderült: őket is folyamatosan lehallgatták Amerikából.

Közülük már többen is kimondták az Európai Egyesült Államok kifejezést. A világ sakktábláján egyszerre több helyen is támad a hatalom.

1. Az állítólagos orosz agresszióra hivatkozva egyre több fegyvert és katonát vezényelnek Kelet-Európa országaiba. Egymást érik a különböző hadgyakorlatok. Jól mutatja, hogy ki a támadó fél, ha megnézzük a gyakorlatok helyszíneit: nem Oroszország gyakorlatozik Amerika partjai, határai közelében, hanem éppen fordítva. Az ukrajnai háború, a bevezetett kölcsönös embargók mind Oroszországot, mind Európát gyöngítik. Az amerikai export pedig máris emelkedett. Ügyes! – mondhatnánk gúnyosan, ha nem a mi hátunkon (is) csattanna az ostor.

2. A TTIP nevű, Amerika és Európa közötti transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodás tető alá hozásán évek óta titokban(!) tárgyalnak amerikai és európai vezetők. Mértékadó elemzők szerint a megállapodás egyértelműen Amerikának kedvez. Az amerikai központú, hatalmas tőkeerővel és befolyással bíró multinacionális vállalatok még az elmaradt profit miatt is perelhetik majd az európai nemzetállamokat az általuk választott bíróságon. És jó eséllyel nyernek is.

3. Az Iszlám Állam megalakulásában Amerika csak akkor nem vett volna részt, ha nem akarta volna: hiszen ott volt Afganisztánban, ott volt Irakban. Földúlta, szétverte, élhetetlenné tette mind a kettőt. Földön, vízen, levegőben mindent látott és mindent hallott, ami a térségben történt, még kémműholdak nélkül is. Legfőbb szövetségese, Izrael, és annak a titkosszolgálata ne tudott volna a szomszédságában zajló szervezkedésről? Józan, értelmes ember ezt nem gondolhatja. De szükségük volt a később terrorszervezetté vált szervezetre a szír kormány elleni harcban. Azt az országot is, Líbiát is földúlták, szétzilálták (persze nem kevés helyi segítséggel), mindkettőben polgárháború dúl már évek óta. Több millió ember volt kénytelen elhagyni otthonát.

Az osztrák hatóságoknak sok bevándorló azt vallotta, hogy amerikai szervezetek pénzzel támogatták az Európába vándorlásukat. Máshogy nem is magyarázható, hogyan tudták finanszírozni a hosszú utat, és miből tudták kifizetni a kapzsi embercsempészeket. És ők jönnek, sőt parttalanul özönlenek egyelőre nagyjából békésen.

Európa így se tudja, sőt, láthatólag nem is akarja(!!) őket megállítani, és önmagát megvédeni. Gondoljanak bele: mi lenne, ha mindegyik életerős férfi bevándorló nem Kalasnyikovot, hanem csak egy husángot tartana a kezében?

És most jutunk el a jelen háború csodafegyveréhez: a közösségi AIDS-hez.

Minden élőlénynek szüksége van bizonyos területhez az életben maradáshoz és a szaporodáshoz. Egy fűszálnak csak néhány morzsányi termőföld kell. Egy tölgyfa már sokkal nagyobb területet foglal el. A kisebb-nagyobb állatokra ugyanez vonatkozik. Ők már aktívan védik is a saját területüket, létbiztonságukat.

Hírdetés

Az európai emberi közösségek is így voltak ezzel még a múlt században is. A nemzetek, országok minden erővel óvták, védték a sajátjukat. Fizikai határokkal, határőrséggel, honvédő katonasággal. Ez így természetes a természetben is és az emberek közösségeinél is.

De aztán a megnevezhetetlen háttérhatalom vegykonyhájában kifőzték, hogy lehet akár fegyverek nélkül is legyőzni a büszke, hagyományaikhoz ragaszkodó európai népeket. Úgy, ahogy az AIDS vírus teszi. Egészséges közösségi védekező szándékukat és rendszerüket, közösségi immunrendszerüket kell meggyengíteni, és azután már mindent meg lehet velük csinálni. És ez történt Európa népeivel.

Nem most, hanem sok évtizeddel korábban született meg a terv, és olyan fondorlatosan, fokozatosan, kis lépésekkel, alattomosan haladt előre, hogy az érintettek nem is észlelték, mi történt velük.

A tömegtájékoztatás, az úgynevezett média folyamatosan fejlesztett és tökéletesített eszközeivel úgy programozták át észrevétlenül az európai emberek gondolkodását, véleményét a legalapvetőbb dolgokról is, mint a számítógépes vírusok, férgek teszik a számítógépeinkben. Ült a sok millió ember először a mozikban, majd később a televíziók előtt tágra nyílt szemmel és szélesre tárt, nyitott elmével, befogadó lélekkel, és lassan az lett a meghatározó a gondolkozásában, a véleménye kialakításában, amit a képernyők közvetítettek. Egy idő után jobban hitt annak, mint a saját szemének és józan eszének. Az idegen szép, a másságot tisztelni kell, tolerancia, befogadás, a legvadabb devianciák elfogadásának szünet nélküli propagálása stb., hadd ne soroljam!

A Kossuth Rádióban nem hetek, hanem hónapok óta(!) folyamatosan reklámoznak egy mozifilmet egy katolikus francia családról, ahol négy lány van eladósorban. Elhangzanak arab, majd zsidó férfi nevek. Az utolsó lány végre katolikus férfit választ, de kiderül, ő is színes bőrű. A mama sírva vigasztalja magát, hogy legalább szép félvér unokáik lesznek. Utána a hírekben bemondják, hogy az elmúlt hétvégén hány ezer bevándorló lépte át a határunkat. Mindezt az MTVA közvetíti a leendő hazai nézőknek. Megáll az ész? Igen. Legalább azoké, akik még használják.

A tv-ben és a rádióban, a liberális honlapokon megmondják, hogy mi a helyes gondolkozás és viselkedés. Ki a jó és ki a gonosz, kiről és miről lehet, és kiről és miről nem lehet beszélni. És aki nem úgy gondolja és mondja, azt azonnal megszégyenítik, leszólják, nevetségessé teszik, szélsőségesen kirekesztik(!), minden tekintetben ellehetetlenítik. Egy idő után már csak egyféle véleményt és hozzáállást lát és hall a polgár, ezért elhiszi, hogy az az igaz és az a jó. Jó néhány generáció nőtt már fel közben, beleszületve, és így magától értetődően elfogadva mindezt.

A rádiókban és a televíziókban szinte kizárólag angol nyelvű dalok szólnak, sőt a hazai tehetségkutató műsorokban a magyar előadók a magyar zsűri és magyar közönség előtt is angolul énekelnek, amit a hallgatók többsége egyáltalán nem is ért. De azért csak nézik, és szavaznak, és közben tudat alatt elfogadják, hogy ha zene, akkor az amerikai angol a jó, a hazai, a magyar, amit mindannyian nem csak érzünk, hanem értünk is, az ósdi, elvetendő.

És már a beszélt nyelvben is gyakran ejtik a magyar betűket, betűszókat angol kiejtéssel. Hadd tanulja a nép! Innen már csak egy lépés, hogy a rádiók és televíziók nem csak angolul énekelnek, hanem úgy is beszélnek. Tessék megtanulni, mert mostantól ez így lesz!

Mindez túl drámai és túl egységes ahhoz, hogy véletlen legyen. S ha nem véletlen, mert az logikailag is kizárható, akkor mi?

Egyértelműen tudatosan kitervelt és megvalósított folyamat, amit látunk.

Részben vagy egészében a fentiek miatt, de tény, hogy az európai nemzetek a viszonylagos létbiztonság és jólét ellenére az elmúlt évtizedekben elvesztették nem csak természetes védekezési akaratukat és képességüket, hanem biológiai értelemben is meredek lejtőre kerültek. Társadalmaik öregszenek, fogyatkoznak. (Jelen sorok írója sem kivétel, neki sincsenek gyermekei.) Nem képesek a munkából kiöregedőket természetes szaporodással pótolni, ezért rá is szorulnak a munkaerő importjára. De nem képesek arra sem, hogy az egyelőre még nagy többségben békés és fegyvertelen bevándorlók korlátlan beözönlését megállítsa, vagy legalábbis lefékezze. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy belássuk: ha ez így megy tovább, annak szörnyű és véres következménye lesz egész Európában! Minél később tér magához az európai fehér ember, annál nagyobb lesz a baj.

De lehet, hogy épp ez a cél: hogy könyörögjön Európa az amerikai katonák beavatkozásáért! Lemondunk nemzetállamainkról, függetlenségünkről, legyen Transzatlanti Egyesült Államok amerikai hegemóniával, csak szabadítsanak meg bennünket a közben erőszakossá váló és fegyvert is szerző hordáktól!

Ezzel Amerika úgy nyerné meg a háborút Európa ellen, hogy nem a támadót, hanem a felszabadítót kellene benne tisztelnünk. Ölbe tett kézzel várjuk, míg ez bekövetkezik?

Hogyan szabadul meg az emberi szervezet az életére törő vírustól? Első lépés, hogy védekező rendszere fölismeri, mint ellenséget. Második, hogy elpusztítja a vírust, sok esetben a már megfertőződött sejtekkel együtt. Utána jön a gyógyulás, de az immunrendszer már készenlétben marad: ha a vírus a jövőben újra támad, azonnal működésbe lép, és megelőzi az újabb betegséget, már csírájában elfojtva a fertőzést.

Az európai emberi közösségek immunrendszerét, védekező képességét a parttalan szabadosság vírusával támadták meg, és betegítették meg életveszélyesen. Azzal a szélsőségesen liberális eszmerendszerrel, mely viszonylagossá tesz, jelentéktelen színben tüntet föl, gúnyol, mocskol, tudatosan rombol minden természetes emberi, közösségi értéket, vallást, hagyományt, összetartozást erősítő érzést, ugyanakkor fölmagasztalja az egyén szabadságát, hogy szembemenjen minden ilyen értékkel, és csak önös érdekeit érvényesítse még a közösségi érdekkel szemben is. Minden értéket rombol, de minden devianciát, kártékony, közösségellenes magatartást elfogad, sőt, támogatandónak állít be.

Ha meg akarjuk őrizni hazánkat magyar Magyarországnak, Európát emberileg és kulturálisan is a hagyományos európainak, akkor ezzel a vírussal és a vírust terjesztőkkel kell a leghatározottabban szembeszállnunk. Ne fertőzhessenek tovább, mert abba belepusztulunk! Nincs helyük a hazai és európai életet meghatározó kulcspozíciókban! (Kormányzás, média, kulturális élet.)

Akik a népvándorlás százezreinek-millióinak parttalan befogadását támogatják, vagy a folyamatot jelentéktelennek állítják, azok Magyarország legalapvetőbb, elemi létérdekeivel szemben teszik mindezt, magyarul hazaárulók! Ennek megfelelően kell velük szemben a törvény minden szigorával eljárni.

A parttalanul özönlő idegeneket pedig már a határon meg kell állítani, és vissza kell fordítani! A kerítés nem elég! Határőrség kell kutyákkal, fegyverekkel. Ezrével indulnának a magyar férfiak honvédő határőr szolgálatra, ha hívnák őket. Egyetlen ember sem léphetné át illegálisan a magyar határt többé, ebben egészen biztos vagyok.

Dr. Nagy Gergely
önkormányzati képviselő


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »