Habemus satan?

Habemus satan?

Mintha alvó ügynököt élesített volna Bergoglio

A politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami mégis véletlennek tűnik, azt biztos, hogy úgy tervezték meg – nyilatkozta Roosevelt. Többen vagyunk így, ha meghaladunk egy kort. Mert, ha nem is mindig ennyire nyilvánvalóan és íly gyorsan, mint ebben az esetben, de csak kibújik a szög a zsákból.

Történt, hogy a Róma püspöke – egyesek pápának is nevezik – tett olyat, mit sokan bizonyára meglepőnek tartanak. Titulust osztott egy magyar (de még milyen magyar!) embernek, Molnár Antalnak.
A Vatican News szerint Krisztus után 2021-ben, böjtelő hava, azaz február 22. napján adományozta eme rangot a jelzett történésznek Bergoglio.

De nem kellett hozzá 10 napnak eltelnie, hogy megkapjuk a választ, mivégre ez a nagy magyarszeretet a Vatikánban. A ballib talpakat oly szeretettel nyalogató álkonzervatív valaszonline.hu „Mintha vírustagadókat támogatna az állam…” címmel hozott le nagyinterjút a (csúcs)történész Molnárral, azaz a cím szerint virológussal és járványkutatóval, aki egész véletlenül a Magyarságkutató Intézetbe szállt bele.

Ugyanaznap Molnárunkat, azaz Molnárjukat megfuttatta az online világban az Index, a 24.hu és mit ád Isten, a Soros-féle 444.hu is, de nyomtatásban is csúcsra járatta a (M)agyarHang, ami a „Szükség van a Fideszben csalódott szavazókra” című ajánlóból derül ki számunkra.

Hírdetés

Nos, vannak véletlenek?

…és csak úgy csendesen megkérdem: pápánk van?

U.i.
Ha valakit bővebben érdekelne, melyik malomban őröl a Molnár, a történész doktor, az Antal, ne sajnálja az időt, olvassa el Szakács Árpád jegyzetét.

Üdvözlet,
 KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »