Ha nem vet szemet az anyja tévéjére, talán a többi lopását is megúszta volna K. Krisztián

Ha nem vet szemet az anyja tévéjére, talán a többi lopását is megúszta volna K. Krisztián

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették a 42 éves helyi gyanúsítottat.

Egy helyi nő tett bejelentést a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra 2018. június 27-én a délutáni órákban, mivel lakásából a nap folyamán a fia eltulajdonította a televízióját. Az ügyben a rendőrök nyomozást indítottak.

Az eljárás során kiderült, hogy K. Krisztián több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

A rendelkezésre álló adatok szerint július elején egy kiskunhalasi családi ház kamrájából lopott el láncfűrészt, szegélynyírót és egy gázpalackot.

Hírdetés

Ugyanebben az időszakban egy helyi társasház egyik lakásából készpénzt, míg egy hónap múlva a lépcsőház három tárolójából többek között ruhaneműket, gázpalackot és műszaki cikkeket tulajdonított el. A társasházba szeptember elején is visszatért K. Krisztián, ekkor ismét az alagsorban lévő egyik tárolóban kutatott, és onnan egy lámpát vitt magával.

A kiskunhalasi rendőrök 2018. szeptember 5-én 11 óra 10 perckor elfogták a 42 éves helyi férfit. Őt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és a lopások miatt őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek K. Krisztián letartóztatásának indítványozására.

(Police)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »