Ha nem leszel szabad, megverünk!

Időt szakítottam a Macskabaszó Est megnézésére. Éppen akadt időm egy éjszakai műszakom során. Jobb kedvem támadt tőle, mert szánalmas ugyan, de azért vicces is.

Elhangzanak banalitások, sok érvelési hibával. Nincs mit írni róla: a homoklobbi unalomig ismert álérvei.

De azért egy megjegyzés mégis. Liberálisoknál a szabadság azt jelenti, úgy kell mindent gondolni, ahogy ők, minden más szabadság már nem szabadság, hanem gyűlölködés. Ahogy csak az számít hatalmaskodásnak, ha valaki hatalmát olyasmire használja, ami a liberálisok szerunt helytelen, minden más hatalomgyakorlás viszont már nem hatalmaskodás. Igazi felsőfokú szóbaszás. A macskabaszáshoz jár bónuszként a szóbaszás.

Hírdetés

Ami érdekesebb: egy tizedrangú ember szentté lett avatva. S mindehhez hamisítatlan 90-es évekbeli ballib diktatúra hangulat: a rendesen énekelni nem tudó Pa-Dö-Dő fenyegető dala, mely szerint köteles vagy szabad lenni, persze úgy ahogy ők mondják, mert ha nem, akkor megnézheted magadat.

Szóval az egész macskbaszó est röviden: viszkető marhaság + hazudozás + keresztényellenes propaganda + halivúdi krokodilkönnyek. Igazi perintázás, legyen ez ezen tevékenység új neve.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »