Ha nem fárasztotta le eléggé a hétfő délelőtt, itt egy sokkal durvább kihívás

Ha nem fárasztotta le eléggé a hétfő délelőtt, itt egy sokkal durvább kihívás

Ez pedig egy friss MTI-hír a kivételes értelmi képességeiről híres Németh Szilárd legújabb dokumentált megnyilvánulásáról. Nem vicceltünk, tényleg emberpróbáló:

Németh Szilárd Fidesz-alelnök szerint "az egész Jobbik magáévá tette az ellenzéki párt elnökének, Vona Gábornak a nyugdíjasokkal kapcsolatos álláspontját, provokációját", hiszen "a Jobbik más politikusai sem kértek még bocsánatot az idős emberektől".

A kormánypárti képviselő azután tartott sajtótájékoztatót, hogy hétfő délelőtt Csepelen nyugdíjasokkal találkozott. Úgy fogalmazott: a csepeli nyugdíjasok tiszteletet és megbecsülést várnak el mindenkitől, leginkább a politikusoktól.

Hírdetés

Németh Szilárd több állítólagos résztvevő állítólagos véleményét is idézte Vona Gábor néhány héttel ezelőtti Facebook-bejegyzéséről. Elmondta, volt, aki szerint "a nyugdíjasokon keresztül a családokat támadták meg", mert "a nagymamák a családok legfontosabb részét képezik", és “hogy jön valaki ahhoz, hogy a nagymamát egy ilyen vérben forgó szemű, agresszív valakinek nevezze?”

Volt, aki arról beszélt – folytatta -, hogy ha bármely kisebbségi csoportot “ilyen típusú támadás érhet” egy ellenzéki politikus részéről, akkor "mi lesz, ha hatalomra kerülnek, meddig fognak elmenni, mit fognak megengedni maguknak".

A Fidesz alelnöke hozzátette: egy másik nyugdíjas véleménye szerint a Jobbik elnökének “provokációja” egy “tervezett program”, ezért is nem kér bocsánatot Vona Gábor.

Az Európai Bizottság elnökének a határvédelmi kiadások ügyében írt Vona-levélről Németh Szilárd kérdésre azt mondta: Vona Gábor kínjában már mindent csinál, napokkal a miniszterelnök Jean-Claude Junckernek címzett levele után “Orbán Viktor-epigonként” ő is gyorsan írt egyet, de “gyakorlatilag ez egy feljelentő levél”, amelyben “feljelenti az országot”. “Kágébéla után jön Vona: Kágébéla elárult bennünket, Vona Gábor feljelent” – fogalmazott a Fidesz-alelnök.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »