Ha megerőszakolják az európai nőket, nem jelent nagy gondot nekik – íme, az amerikai kedvenc

Ha megerőszakolják az európai nőket, nem jelent nagy gondot nekik  – íme, az amerikai kedvenc

A Rotanna Khalijiyya nevű televíziós csatorna újságírónője egy szaúdi történésszel, Saleh al-Saadonnal készített interjút. A műsorban szóba került, hogy Szaúd-Arábia az egyetlen ország a világon, ahol a nők nem vezethetnek. Ezután a történész sajátos okfejtésbe kezdett. Elmondta, hogy az európai és amerikai nőknek nem jelent nagy problémát, ha megerőszakolják őket, mert vezetni is szoktak. Szerinte ez sem természetes dolog. NEM FÉRNE RÁ ERRE AZ ARAB TERRORÁLLAMRA EGY KIS NYUGATI DEMOKRÁCIAEXPORT?

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hírdetés

Később arról beszélt, hogy Szaúd-Arábiában a nőket királynőkként kezelik, hiszen elég csettinteniük, és a férjük, a testvérük vagy mondjuk az unokaöccsük máris az autó volánjához pattan és vezeti a kocsijukat. Szemben az európai gyakorlattal.

A műsorvezetőnő arról is érdeklődött, hogy nem veszélyes-e az arab nőknek, hogy tulajdonképpen egy férfivel összezárva kell autózniuk, nincsenek-e kitéve így erőszaknak. A történész azt válaszolta, hogy erre lenne egy megoldása, csak sajnos Szaúd-Arábia állami és vallási vezetői nem akarják meghallgatni a javaslatát: szerinte idegen, külföldi nőket kellene alkalmazni sofőrnek. A botrányos kijelentések a francia hírtelevíziók szerint sokkolták a műsorvezetőnőt.

Szaúd-Arábiában egyébként két hónapja tartóztattak le két nőt, mert autót vezettek. Azóta is börtönben tartják őket.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »