Ha még voltak reményei a szlovák parlament kapcsán, már nem lesznek! Két képviselőnő verekedett össze egy pozsonyi bárban

Ha még voltak reményei a szlovák parlament kapcsán, már nem lesznek! Két képviselőnő verekedett össze egy pozsonyi bárban

Jana Bittó Cigániková (SaS) parlamenti képviselőnő a közösségi oldalán jelentette be, hogy feljelenti Romana Tabákot, aki előbb Matovič pártjának színeiben jutott be a parlamentbe, de mivel nem szavazta meg a Robert Fico vizsgálati fogságáról szóló javaslatot, onnan is kizárták, s jelenleg a Sme rodina frakciójának tagja.

Mindkét képviselőnő sokat szerepel a bulvárban, Cigániková azért politikai tevékenységével is kiharcol magának médiafigyelmet. Tény viszont, hogy a sajtó másik része inkább kihívó fotóikat vagy öltözködésüket elemzi.

Hírdetés

Most viszont olyan esetről számolt be az SaS képviselője, amihez hasonlóról nem hallottunk a szlovák parlament néhány évtizedes múltja során. Cigániková és Tabák péntek este ugyanazon pozsonyi szórakozóhelyen tartózkodtak, a koncert után Tabák odalépett kolléganőjéhez és elkezdte sértegetni. Cigániková levette a társa sapkáját, hogy a többiek is lássák kiről van szó, de Tabák erre még inkább feldühödött és a haját is elkezdte rángatni. A dühe aztán csillapodott és távozott, néhány perc után viszont visszatért, és Cigániková beszámolója szerint egy jobbost vitt be az SaS képviselőnőjének fejére, akinek másnap arca is feldagadt, ezért döntött a feljelentés mellett.

Az eddig nem derült ki, hogy mindezt hányan látták, de Cigániková saját beszámolója szerint a szórakozóhelyen férje és barátai is ott voltak. Tabák eddig csak egy posztban reagált, “A hazugság sprintet fut, az igazság maratont.”

Kíváncsian várjuk, hogy a korábbi koalíciós képviselők közti támadásnak mi lesz az utóélete és hova süllyed még ez a parlament.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »