Ha Magyarországot vezeted, nem verheted át a magyarokat!

„Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!” Ez az egybites egyszerűségűre gyúrt demagóg politikai „üzenet” lepheti el az országot a következő napokban az útszéli óriásplakátokon, ha minden igaz. Csúcsra járatják az jóléti sovinizmust. És ki akarja letépkedni? Ron Werber 23 millió románozó táskahordozója. Talán még soha nem volt ennyire undorító a magyar politika.

Az utóbbi pár hónap megmutatta, milyen az, amikor a Fidesz jobbikabb akar lenni a Jobbiknál, milyen az, amikor a Fidesz – immáron sokadik – irányváltása után hirtelen nagyon-nagyon szokatlan terepen találja magát. És nagyon nem ért semmit.

Az állampolgárok postaládájáig, majd többségüknek a kukájáig jutó politikai garázdaság nyilvánvaló és egyetlen célja, hogy a Jobbikhoz húzó, vagy abban már alternatívát látó szavazót újra meggyőzze, a kormány a helyén van.

De igazából csak arról győz meg mindenkit, hogy pöffeszkedik rendesen.

Csodát most a rettenetesen kínos, propagandisztikus, átlátszó, és csak a 2004-es kettős népszavazást megelőző, csak ahhoz hasonlítható gyűlöletkampánytól várnak. Ennek sikerében csak azok a korábban már megénekelt csőnacis, hipertrendi mindentudó nyikhajok bízhatnak, akik azt hiszik, hogy egy méregdrága, de nézhetetlen propagandatévé és egy kézivezérelt Magyar Nemzet 2 szorgalmas munkával beleveri a széles néptömegek fejébe: nektek bizony a bevándorlás az egyetlen gondotok, 2015-ben. Ezek az emberek tényleg azt hiszik, hogy egy kis felülről irányított idegenellenség javít majd a számokon.

Hírdetés

„Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!”

Ha esetleg még ettől sem dobálná meg a tévét a távirányítóval, gyújtaná fel az újságot, hajítaná ki az ablakon a rádiót, tépné szét a routert, akkor csak képzelje el maga elé a kedves olvasó, ahogyan 

szír férfiak árkot tisztítanak Borsodban, afgán asszonyok seprik Mezőtúr közterét, koszovói kishivatalnokok szállják meg az államapparátus bugyrait, ghánai programozók miatt kerülnek utcára magyar informatikusok, vagy épp a magyar időseket afrikai szociális munkások gondozzák a jövőben a mesés magyar bérekért. Vagy ahogyan a bevándorlók tömegei húznak alacsonyabb sorszámot a munkaügyi központokban.

Nem, ezektől az embereknek Magyarországon senkinek nincs veszélyben a munkája. Sokkal inkább veszélyben van egy Londonban mosogató, vagy Németországban szociális ellátást végző magyar munkája. Azoké, akik az eddigi magyar kormányok közös erőfeszítésének hála kitántorogtak innen.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »