Ha lángoló afrikai nőt látunk rohangálni egy európai város utcáján, az csakis napjaink "Német"országa lehet

Ha lángoló afrikai nőt látunk rohangálni egy európai város utcáján, az csakis napjaink "Német"országa lehet

Letartóztattak egy 41 éves togói (Nyugat-Afrika) férfit, aki szerdán a nyílt utcán gyújtotta fel ugyanonnan származó feleségét az észak-németországi Kiel városában.

Helyi lapjelentések szerint a környéken sétálók egy felgyújtott nőt láttak rohanni az utcán. Többen is utánaszaladtak, de sokáig nem tudták eloltani a lángoló ruhákat.

Hírdetés

Mikor végre sikerült megfékezni a lángokat, az illetőt az út szélére fektették. Ekkor vált egyértelművé, milyen súlyos égési sérüléseket szenvedett. Annyira megégett, hogy azt sem tudták eldönteni, milyen nemű. A szemtanúk értesítették a mentőket, akik beszállították a közeli kórházba, de az asszony nem sokkal megérkezése után belehalt sérüléseibe. Férjét, aki tettét húsz évnyi hatékony integrálódás után követte el, ezután tartóztatták le.

Úgy tudni, a pár már jó ideje külön élt, a gyilkosságot egy heves vita szította. Szemtanúk szerint a nő a helyi klinikáról jött éppen ki, mikor férje megtámadta. A férfi benzinnel öntötte le az asszonyt, majd meggyújtotta, de nem volt elég körültekintő, így saját nadrágja is lángra kapott. Miután sikerült eloltania, elmenekült.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239111&hash=fa065eb672701491&hd=1

(Express – Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »