Ha ilyenek a barátaink, minek nekünk ellenség?

Ezúttal John McCain térdepeltette meg alaposan kis hazánkat azzal, hogy a magyar miniszterelnököt egyszerűen leneofasisztázta. Bármennyire is szeretnénk máshogy látni , ezzel bizony az egész országot jellemezte, hiszen egy neofasiszta miniszterelnököt csak egy neofasiszta ország tud megválasztani. Végtelenül elszigetelődtünk.

(mielőtt elöntene minket az injekció: McCain nem egyértelmű mondatát azóta ellentmondásosan értelmezték, de sajtósa átvágta a csomót: igen, Orbánra értette)

Hírdetés

Mielőtt legyintenénk, hogy egy idős szenátor lányos zavarában néha amúgy is összekever ezt-azt, különösen, ha az Közép-Európa: John McCain a republikánusok egyik külügyi főmuftija és a szenátus külügyi bizottságának vezetője. Ő rakta tele az éppen idekészülő amerikai nagykövet/szappanopera-producer Colleen Bell puttonyát nekünk szánt szeretetcsomagokkal, köztük egy szép üdvözlőkártyával az ideiglenesen nálunk állomásozó André Goodfriendnek, akinek további jó tapicskolást is kívánt a magyar belpolitikában ezzel a lendülettel. A jövőben de facto a mi médiabarát-újvorosilovunk lesz a Szabadság téri erőd-nagykövetség vezetője, nem pedig az „igen kedves, de hozzá nem értő” Bell. Az se zavarjon senkit, hogy ugyanez a John McCain tavaly ilyenkor még együtt partizott az ukrán Szvoboda, soviniszta, sokak szerint inkább egy tőrőlmetszett náci vezetőjével, Oleg Tjagnyibokkal, aki így „vélekedett” az ukrán helyzetről: „ragadjatok fegyvert, harcoljatok az orosz disznók, a németek, a zsidó sertések és más férgek ellen”. Úgy tűnik, McCain szenátor úr sem volt mindig annyira finnyás.

 

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »