Ha fideszes politikusok vannak egy társaságban ifj. Győrkös Istvánnal, az rendben van?

A Fidesz-KDNP nem vizsgálná, hogy mint kerestek képviselőik egy rendezvényen a bőnyi rendőrgyilkos fiával, ifj. Győrkös Istvánnal. Vona Gábor esetében azonban már az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságával vizsgáltatnák ki az ugyanezt. Az ellentmondásról Hollik István, kormánypárti országgyűlési képviselőt kérdeztük vasárnapi sajtótájékoztatóján. Válaszából úgy tűnik: a fideszes politikusok esetében nincs gond, ha ifj. Győrkössel találkoznak.

A kormány által összegründolt Habony-média szombaton bedobott egy „leleplezőnek” szánt képet, amin Vona Gábor a perzsa állam nagykövetségének 2011-es fogadásán egy társaságban látható ifj. Győrkös Istvánnal. A rendezvényen számos fideszes politikus, és a külügyminisztérium is képviseltette magát.

A Fidesz-KDNP ennek ellenére azonnal rá is vetette magát a témára, olyannyira, hogy rendhagyó módon vasárnapra még egy sajtótájékoztatót is összetrombitáltak.

Hírdetés

Hollik István kormánypárti politikus szerint a felvétel azt bizonyítja, hogy Vona Gábor kapcsolatot tart ifj. Győrkös Istvánnal. Azt is megállapította a fénykép alapján, hogy sok ideig beszélgethettek. Az kormánypártok odáig mentek, hogy az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságától várják az ügy kivizsgálását. A Jobbik elnökétől pedig ez eset tisztázását követelik. A jobboldali ellenzéki párt szombaton közleményt adott ki az ominózus felvétellel kapcsolatban. Úgy látszik azonban, hogy ez elkerülte Hollik István figyelmét.

Rákérdeztünk, hogy az ott jelenlévő kormánypárti politikusok esetében, Babák Mihály, Dankó Béla, Gulyás Dénes, Pánczél Károly, Pogácsás Tibor, Rónaszékiné Keresztes Mónika, Selmeczi Gabriella, Szűcs Lajos, és Wittner Mária nem látja-e ezt szükségesnek?

Válaszából az derült ki, hogyha egy rendezvényen Vona Gábor, ifj. Győrkös Istvánnal látható egy képen, az rejthet nemzetbiztonsági kockázatot. Az azonban, hogy a fideszes politikusok is ott vannak, úgy tűnik nem. Világos.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »