"Ha felmegyek a nyugdíjasklubba" – Orbán Viktor még mindig nem rakott pénzt Rozika néni zsebébe

"Ha felmegyek a nyugdíjasklubba" – Orbán Viktor még mindig nem rakott pénzt Rozika néni zsebébe

Bizonyára sokan emlékeznek még az Echo TV dalos pacsirtájára, Rozika nénire, aki néhány éve a jaffacsatorna egyik hoppmestere előtt énekelte el, hogy egyenesen Orbán Viktor fog pénzt tenni kisnyugdíjas pénztárcájába.

Hírdetés

Sajnálattal kell közölnünk, hogy a helyzet azóta csak romlott. És nem azért, mert az addig is Fidesz-humorcsatorna időközben Széles Gábortól a nemzet gázszerelőjének kezébe pottyant, és nem is azért, mert a műsorvezetőt, Dávid Tamást azóta el is ítélték kuruzslás miatt, hanem mert szegény Rozika néni állapota semmit sem javult. Persze nem a szépkorú hölgy elmeállapotára céloztunk – még mielőtt bocsánatkérésre kötelezne bennünket a miniszterelnök úr elnökölte Idősek Tanácsa, vagy valamelyik egyéb gittegylet -, mert az ugyanazon a szinten van, mint 2013-as debütálásakor, hanem pénztárcájának kongó ürességére, mely fölött érzett bánatát sikerült ismét dalban elmondania nyugdíjas sorstársainak. Költeményében nem feledkezik meg a reménykeltésről, mint pl. a Fidesz-győzelem utáni nyugdíjemelés (apropó, szólt neki már valaki ma is, hogy imádottjai vannak hatalmon idestova hét éve?), de él a manapság is oly népszerű népmesei fordulatokkal, mint pl.: Orbán Viktor személyesen tesz pénzt a tárcájába.

Rozika néni újabb csodálatos produkcióját Volner János osztotta meg Fb-oldalán az alábbi sorok kíséretében:

Ugye emlékeznek még az "orbánizmusra" biztatott fidelitasos fiatalokra? Annak a pártnak az ifjúsági táborában, ahol a sima fideszesség már nem elég, egyenesen orbánistának kell lenni. Most Rozi néni tesz tanúbizonyságot arról, mennyire szereti Orbán Viktort. Érdemes megnézni! Így már könnyebben megérthetjük, miért lépnek le a fiatalok százezrei ebből a jobb sorsra érdemes, Orbán-strómanok által kifosztott országból…

És hogy valójában ki is csinál hülyét a nyugdíjasokból, azt döntsék el az alább látottak alapján kedves olvasóink. Némi szekunder szégyenérzetre azért érdemes felkészülni.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvolner.janos%2Fvideos%2F1435895369834511%2F&show_text=0&width=480

(Kuruc.info)

Rozika néni debütálása: "A pénztárcámban nincsen pénzem, a Zorbán Viktór majd tesz bele, de csuhajja!"

Erős idegzetűek ide is kattinthatnak: Újabb Fidesz-kétharmadot biztosító eposz született


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »