Ha elege van a köztévé kormánypropagandájából, itt a megoldás!

Ha elege van a köztévé kormánypropagandájából, itt a megoldás!

Ha rendszeresen felidegesíti magát azon, hogy a köztévében kormánypropagandát zúdítanak a nézőkre és még ennél is jobban kikészíti a tudat, hogy mindezt az Ön adóforintjaiból (pénz!!) teszik, akkor most végre megnyugodhat, megvan ugyanis a megoldás.

Ha tudták, ha nem, az MTV-nek van kínai nyelvű híradója is, ráadásul csak néhány perces. Megnéztem, nem értettem belőle semmit, így teljesen nyugodt maradtam – igaz, egyébként sem szoktam bosszankodni rajta, de ez most részletkérdés -, és csak néhány percet vett el az életemből. A tudat pedig, hogy végre egy olyan híradót készítettek az adóforintjaimból, ami nem bőszíti fel az embereket, még szebbé tette a napomat.

Ne bosszankodjanak hát Önök se, nézzék inkább ide kattintva a tegnapi híreket, érdemes, tényleg néhány perc az egész. (Figyelem! A módszer nem biztos, hogy működik azoknál, akik tudnak kínaiul!)

Hírdetés

Egy dolgot azért sajnálok. Mégpedig azt, hogy a Wikipédia szerint a kínai írásreform eredményeképpen 1955 óta ma már a kínai írás is vízszintesen, balról jobbra halad, felváltva a hagyományos fentről lefelé vezető oszlopokat. Nagyon remélem, hogy hazudik a Wikipédia, ebben az esetben ugyanis ilyen bejelentkezéseket is láthatnánk:

Nagyon jó volna.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »