“Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül felkötik önöket ! És igazuk lesz !”

“Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül felkötik önöket ! És igazuk lesz !”

Murray Rothbard

Érdemes átgondolni a szavait ! Godfrey Bloom független uniós képviselő (az EP gazdasági és pénzügyi bizottságának tagja) egypercese az Európai Parlamentben ! 

Íme a szöveg:
” Rendben, elnök úr! Murray Rothbard amerikai filozófus jutott eszembe, aki azt mondta: „

Az állam egy rabló intézmény. Az adózás pedig az a lehetőség, melynek révén a politikusok és bürokraták ellophatják az állampolgárok pénzét, hogy szégyenletes célokra költsék.” Ez a hely (mármint az Európai Parlament) sem kivétel! Döbbenetes, egyúttal kérdezem önöktől, hogyan sikerül megőrizniük komolyságukat, amikor pénzügyi dolgokról beszélnek ?

Ugyanis a bizottság egyetlen tagja, egyetlen bürokratája sem fizet adót! Önök, uraim – az állampolgároktól eltérően –, nemcsak adót nem fizetnek, de egyéb pénzügyi kötelezettségeiknek sem tesznek eleget! Teszik ezt számos kedvezmény és különleges törvény fedezékében!

Hírdetés

Önök a legnagyobb vagyonmentők, pénzmosók Európában! Mégis önök ülnek itt, és okítanak másokat! Az unióban élő emberek kezdik megérteni, mi folyik itt. 

 

Ne csodálkozzanak hát azon, hogy rohamosan nő az euro-szkeptikusok tábora. És hadd mondjak még valamit önöknek: Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül lerohanják majd a (európai) parlamentet, és felkötik önöket! És igazuk lesz! “Világ helyzeteNIFKapcsolódó: 

Tiltakozó választás – A távolmaradás igazi oka a demokrácia-deficit


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »