Ha Baranyi fölállítja a fehérgyűlölet szobrát, le kell dönteni!

Ha Baranyi fölállítja a fehérgyűlölet szobrát, le kell dönteni!

A Black Lives Matter, azaz a Fekete Életek Számítanak az elmúlt hónapokban az Egyesült Államok számos településén robbantott ki erőszakos zavargásokat, amelyek során az általuk felszított fehérellenes fajgyűlölet következtében több tucat fehér embert lincseltek meg, lőttek agyon szélsőbaloldali terroristák. Több százan megsérültek. Gyújtogattak, fosztogattak mindenfelé. Az általuk okozott anyagi kár dollármilliárdokban mérhető. Egyébként feketéket, latinókat is szép számmal meggyilkoltak, akik épp a boltjukat, autójukat, otthonukat próbálták védeni a BLM-es terroristáktól.

A zavargások mondvacsinált kiváltó oka egy George Floyd nevű visszaeső bűnöző halála volt, aki már a rendőri intézkedés előtt jelezte nem kap levegőt. Mint a boncoláskor kiderült: olyan drog volt a szervezetében, amely nagy mennyiségben szívelégtelenséget, fulladást okoz. A George Floyd nevű erőszakos bűnöző halálát tehát nem a rendőrök okozták, hanem a kábítószer. Ám a BLM-et és a szervezet mögött álló figurákat (Soros György és vidéke) mindez nem érdekelte: nekik kapóra jött a dolog egy jó kis faji polgárháborúhoz.

Mert ahogyan egyetlen demokratikus állam sem szokta hagyni, hogy újraalapítsák a Ku-Klux-Klánt, az SS-t vagy éppen az ÁVH-t, ugyanúgy nem tűrhető el egy faji alapú megkülönböztetést propagáló terrorszervezet, a BLM létezése sem.

Baranyi Krisztina, a moslékellenzék ferencvárosi polgármestere ennek a bolsevista náci bandának akar most szobrot állítani a mi Budapestünkön, a mi hazánkban. Importálni próbál egy elmebeteg, szélsőséges, rasszista ideológiát Magyarországra. (Hasonlóan a Momentumhoz, amely külföldi tartótisztjei utasítására ugyanezzel próbálkozik már egy ideje.)

Úgy állítanák föl a fehérellenes fajgyűlölet szobrát, hogy Magyarországon

Hírdetés

Legyen világos: Magyarországnak semmi köze a rabszolgasághoz, a feketék korábbi elnyomásához, az Egyesült Államokban tomboló rasszizmushoz. Nem a mi ügyünk. Semmi közünk hozzá, hogy az óceán túlpartján a korábbi, feketeellenes őrület mostanra átcsapott fehérellenes őrületbe – köszönhetően az Egyesült Államokban tobzódó sok-sok szélsőbaloldali, szélsőliberális Baranyi Krisztinának.

Bárkit, aki egy ilyen terrorista szektát nálunk népszerűsíteni próbál, szigorú hatósági megfigyelés alá kéne helyezni. Például úgy, ahogyan Németországban a jobboldali pártokat lakat alatt tartja az ottani titkosszolgálat. (Minden levegővételükről tud a Mutti.) Pedig azok egyszerű népi hímzőkörök a BLM-hez képest.

Azoknak a ferencvárosiaknak, akik Baranyira szavaztak, most ideje lenne magukba szállni, hamut szórni a fejükre és elgondolkodni: hogy lehettek ennyire ostobák. Ha nem az ő bűnük lenne, tán sajnálnám is őket, hisz még négy évig szagolhatják a virágot, amit szakajtottak…

Három lehetőséget látok.

Pilhál Tamás – Pesti Srácok


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »