Gyurcsánytól továbbra is csak a böszmeségre futja

Gyurcsánytól továbbra is csak a böszmeségre futja

Görcs rángatta útonállónak, illetve cinikus szédelgőnek nevezte Orbán Viktort, majd megsértődik, hogy a miniszterelnök nem kíváncsi a (szánalmas) javaslataira.

Gyurcsány Ferenc csalódott. A nemzeti elkúró, az őszödi böszme megsértődött. Nehezményezi, hogy a miniszterelnök nem kíváncsi az úgynevezett javaslataikra, és nélküle, nélkülük akarja (és fogja) megoldani a koronavírus-járvány okozta egészségügyi és gazdasági válságot.

Pedig kár a gőzért, és nincs min meglepődnie. A balliberális gittegyletek – élükön a DK-val – az előző hetekben már eljátszották történelmi esélyüket, és azzal, hogy nem támogatták a koronavírus-törvényt, és kihátráltak a kormány erőfeszítései mögül, kockára tették a magyar emberek egészségét, életét, nem mellesleg kiírták magukat a nemzeti összefogásból és egységből. Ezek után már csak ne ötleteljenek, pláne ne cirkuszoljanak, és ne növeljék a bajt árokásással!

Ha már itt tartunk, a fő árokásó, a hevesen ordibáló ballib Keresztapa az elmúlt napokban „kicsinyes gazembernek”, „görcsrángatta útonállónak”, „érzéketlen vagy tudatlan, esetleg cinikus szédelgőnek” nevezte Orbán Viktort. A magyar kormányfőt, aki éjt nappallá téve az emberi életek és a gazdaság megmentésén fáradozik és dolgozik.

A stílus maga az ember. Hát még a stílustalanság és a modortalanság: a böszmeség! Persze nincs új a nap alatt, Gyurcsánytól pontosan és csakis ennyire futja. Se többre, se kevesebbre. A kígyók meg csak kígyóznak.

Aztán – via ATV Egyenes beszéd van képe kikérni magának, hogy mindezen válogatott mocskolódások (fletói értelmezésben „nem durva szavak”, hanem „megérdemelt szavak” és megalapozott kijelentések”; sic!) után Orbán nem nyitott a vele való együttműködésre. De miért is lenne, könyörgöm?

Hírdetés

Arra a kérdésre, hogy volt miniszterelnökként miért nem kezdeményez egyeztetést a jelenlegi kormányfővel, hogy átbeszéljék és értékeljék a kialakult válsághelyzetet, adott esetben személyesen ismertesse vele a szakmai felvetéseit, ezt feleli:

„Azt fogja mondani, hogy a szemkilövetővel én nem találkozom, aki tönkretette az országot.”

Na ja. És ha ezt teszi, mennyire helyesen teszi! De tényleg. Kell még valamit mondanom, Ildikó?

https://ezatuti.blogstar.hu – Pintér M. Lajos

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »