Gyurcsányt ismét felpofozta, Orbánt pedig piedesztálra emelte a történelem

Gyurcsányt ismét felpofozta, Orbánt pedig piedesztálra emelte a történelem

Gyurcsány kurd népírtásnak állítja be a kurd terroristák elleni török fellépést, pedig tudja, hogy terroristák ellen – akik politikai célból ártatlan emberek tömegeit képesek legyilkolni – mérlegelés nélkül fel kell lépni. Erdogan elnök is ezt tette, hogy utat nyisson az országában lévő 3 millió szír menekültnek, egyben a keresztény kurdok biztonságát is szavatolva, hogy otthonukba visszatérve kezdhessenek új életet.

Gyurcsány azért nevezte kurd népírtásnak a térségben történteket, hogy ezzel rossz színben tüntesse fel Orbán Viktort, aki a nemzeti érdek védelmében támogatja Erdogan politikáját. Hogy a menekült milliók ne Európába induljanak, hanem szülőföldjükön találják meg a boldogulást.

Gyurcsány ismét azokkal akar szövetkezni, „akik erősebb Európát akarnak.” Akik nemzeti érdeket, erkölcsöt, a magyarok védelmét képesek odadobni az európai migránsivázió felgyorsításáért, újabb balos szavazatokért, a neomarxisták terroristabarát hatalmáért. S mindezt úgy, hogy közben eljátssza a jófiút, aki él-hal a magyarok érdekeiért.

Hírdetés

Még jó, hogy Gyurcsányt hamar lepofozta Trump és Erdogan történelmi megállapodása, miközben Orbánt piedesztálra emelte.

Horváth K. József – https://horvath-k-jozsef.blog.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »