Gyurcsányéknál valami nagyon nincs rendben

Gyurcsányéknál valami nagyon nincs rendben

Dobrev szerint Orbán csaló, Czeglédy pedig egy hős.

Gyurcsány Ferencné Dobrev Klára sajtótájékoztatón tárt hallgatósága elé egy minden szilárd alapot nélkülöző hablatyot arról, hogy a Fidesz-kormány „ellopta, elcsalta az emberek magánnyugdíjpénztári befizetéseit”.
A Demokratikus Koalíció (DK) fedőnevű családi vállalkozás EP-listavezetője közölte: csalás miatt feljelenti Orbán Viktor miniszterelnököt.

Szerencsére azonban a tájékoztatón volt olyan újságíró-kolléga, aki megkérte Klára-asszonyt, ugyan szíveskedjen már elárulni, miért szerepel az EP-listájukon az a Czeglédy Csaba, akinek ügyében több milliárdos költségvetési csalással összefüggő bírósági eljárás folyik és akinek így a tavalyi parlamenti választás kampányidőszakához hasonlóan – akkor szerencsére csak rövid időre –  ismét mentelmi joga lett és kiszabadulhatott házi őrizetéből.

Dobrev erre a maga legtermészetesebb módján, szemrebbenés nélkül mondta azt, hogy Czeglédy egy „ezer sebből vérző koncepciós per áldozata”, akit zsarolással próbáltak hamis tanúzásra bírni, de „ő ennek ellenállt és hősként viselkedett”.

Arra azért emlékeznie kellene Apró Antal unokájának, hogy ebben az országban legutóbb akkor voltak koncepciós perek, amikor az ő nagypapája és elvbarátai gyakorolták a hatalmat.
Persze ez Gyurcsányékat kicsit sem érdekli, szerintük Orbán Viktor egy csaló, Czeglédy Csaba pedig egy hős és punktum.
Ilyen mondatokat hallva az embernek tényleg az a gondolata támad, hogy ezeknél valami nagyon nincsen rendben.

Hírdetés

Hazudni, csalni bizony csúnya dolog, ám Dobrev Klárának ezen a téren volt kitől, kiktől tanulnia.

A leckét pedig időröl-időre hibátlanul felmondja.

Winkler József

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »