Gyurcsány videón magyarázza az őszödi beszédet

Gyurcsány videón magyarázza az őszödi beszédet

Árulásokról beszél és a vizitdíjat védi, de előkerül Matolcsy 260 milliárdja is.

Gyurcsány az őszödi beszéd tizedik évfordulójára videóval készült, jó szakemberként már egy döbbenetes beharangozóval jelezte, hogy helyre teszi a dolgokat.

A mostani Facebookon közzétett felvételből megtudhatjuk, hogy kétszer is elárulták, egyszer a szoci fejesek, mikor kiszivárogtatták az őszödi beszédet, „annyi eszük volt csak, hogy az első lépést látták”. De ők igazából nem is Gyurcsányt árulták el, „hanem azt a Magyarországot, amit építeni akartunk”, ami gyakorlatilag már Ausztria. De az álomország vízióját nem lehetett kivenni a beszédből, ismeri el, majd jött a Fidesz ellenük fordította, „de ettől az még igaz volt, igazbeszéd volt.”

A Fidesz szétlopta az országot

Ezt követően jön az igazi árulás, amit a Fidesz követett el, amikor a kétharmados felhatalmazásával, ahelyett, hogy építkezett volna, szétlopta az országot. „Mészárosok, Simicskák és Habonyok viszik a pénzt”, Matolcsy 260 milliárdja is előkerül, majd jönnek a focistadionok és az Orbán olyan, mint Ceausescu. A szidalmazáscunamiból kiderül az is, hogy „azt is tönkre teszik, amit nem lehet ellopni”.

Előkerült Rubovszky igazságbeszéde is, melyből levonja a konklúziót, hogy „a legszomorúbb a sunyiság, az, hogy nincsen vita”. Majd jön, hogy egyszer már legyőzték Orbánt, és újból meg fogják tenni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »