Gyurcsány no-go zónájából nem kérnek a magyarok

Gyurcsány no-go zónájából nem kérnek a magyarok

Mindegy, mit mond ja böszme, a rajongóin kívül úgysem hisz neki senki.

Amikor az ember nyaralás végén fölteszi magának a kérdést, hogy mi volt a legemlékezetesebb az elmúlt egy hétben, gondolkodás nélkül a hajdúszoboszlói strand Prémium Zónája jut eszébe.

Itt a jót még jobbá, még szebbé tették, s olyan kényelem fogadja a látogatókat, hogy nem akar hinni a szemének. Az árat pedig messze felülmúlja a kereslet. Mert igaz, hogy a strandbelépőt itt még egyszer ki kell fizetni, de hogy ezt boldogan megteszik a fürdőzők, mi sem bizonyítja jobban, hogy szombaton egy órával a Prémium Zóna nyitása után már nem lehetett jegyet kapni oda.

Ez az az a büdös nagy szegénység, amellyel a gyurcsányista baloldal nem győzi hergelni az embereket, hogy gerjedjenek, lázadjanak az Orbán-kormány ellen.

Ha rápillantunk a térképre, akkor Brüsszeltől Berlinig, Párizstól Stockholmig, Londontól Marseille-ig no-go zónákra figyelmeztetik a turistákat, olyan városrészekre, ahova nem tanácsos bemenni – még a rendőröknek sem nagyon – az elsősorban a migránsok diktálta belső törvények miatt.

Hajdúszoboszlón pedig besétálunk a jóba, a gyönyörűen fejlődő strandra, ahol az idén megnyílt Prémium Zónába azért nem tudunk bemenni, mert tódulnak oda az emberek.

De hasonló a helyzet a Balatonon is. Kissé nevetséges, hogy a szocik a Balatonban fürdőző magyarokat azzal hergelik, hogy reklámszalagot húz egy repülőgép olyan szöveggel, hogy „Szabad strandot mindenkinek – MSZP”. A strandolók hangos kacagása, sikítozása, játékos fröcskölése akaratlanul is fityiszt mutat az ostoba reklámozóknak. Már csak azért is, mert körbe a Balatonon több mint 50 szabadstrand várja a fürdőzőket. Kunhalmi Ágikáék nyitott kapukat döngetnek.

Hírdetés

És hogy Gyurcsány Ferenc se maradjon ki a hergelők sorából, külön videót forgatott arról, hogy milyen rémisztően magasak az árak a tóparton. Nyilván erről is Orbán tehet. De ha majd ők lesznek kormányon, akkor jöhetnek a magyarok a Balatonra, s fürödhetnek – víz helyett – Fletóék levében.

El kell szomorítani Ferencet, mert úgy fest, a nyaralók nem olvassák a Demokratikus Koalíció közleményeit. Tudják ugyanis, hogy mindez túlzás.

Nyár van, végre szabadság, és felhőtlenül élvezik, mert meg tudják fizetni, s nem hagyják elrontani a kedvüket rosszindulatú propagandaanyagokkal. Ha igazat mondanának ezek a gyurcsányista hiénák, akkor lehűtenék a nyaralás után vágyakozók kedélyét. A tapasztalatok azonban mást mutatnak. A nyaralók nem szidják a kormányt, mert tudják, hogy a magunk választotta piacgazdaságban az árakat a piac határozza meg, nem Orbán Viktor.

Persze mindegy, mit mond jó Gyurcsányunk, a rajongóin kívül úgysem hisz neki senki. A magyarok meg az idén is olyan nagy számban keresik fel a magyar tengert és a többi üdülőhelyünket, hogy öröm nézni.

Ezek a mi Prémium Zónáink. Gyurcsányék no-go zónájából pedig köszönik szépen, de nem kérnek a magyarok. Kínjában a baloldal nagy támogatója, Lengyel László is csak nevet rajta.

www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »