Gyurcsány menekülteket fogad be: undorító önmutogatás

Gyurcsány menekülteket fogad be: undorító önmutogatás

Gyurcsány Ferenc afgán, szír és kurd menekülteket szállásolt el. Ez nem segítség, hanem választási kampány, undorító önmutogatást. Ha segíteni akar, vesse latba külföldi kapcsolatait, áldozzon egy-két milliárdot a vagyonából!

“Napok óta menekültszállóként működik Gyurcsány Ferenc budai villája, ahol a volt miniszterelnök afgán, szír és kurd menekülteket szállásol el. Főznek, mosnak rájuk, és leginkább kézzel-lábbal beszélgetnek – árulta el az Origónak Gyurcsány Ferenc. Úgy fogalmazott: “befogadni őket, jót tenni velük még nem bűncselekmény”., írja az Origo.

Hírdetés

Gyurcsány lépésének semmi köze az emberbaráti szeretetthez, a szolidaritáshoz. Gyurcsány a hatalomba szeretne visszajutni. Ezért minden eszközt megragad ahhoz, hogy demonstrálja szembenállását a kormánnyal és személyesen Orbán Viktorral. Gyurcsány milliárdos ellenzéki politikus. Pénze van, felelőssége nincs. Pár családot be tud fogadni a házába, de a menekültek tízezreinek gondját a kormánynak kell megoldania. Ha segíteni akar, vesse latba külföldi kapcsolatait, áldozzon egy-két milliárdot a vagyonából!

Thürmer Gyula

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »