Gyurcsány megbukik! Íme a legújabb hangfelvétel

Gyurcsány megbukik! Íme a legújabb hangfelvétel

A Fenyő-gyilkosság ügyében lefoglalt, portálunk birtokába jutott legújabb Portik-Gyárfás hangfelvételek leiratai is azt igazolják, hogy a több leszámolásos gyilkosság miatt elítélt, rettegett olajmaffiózó az MSZP hatalomban tartásában volt érdekelt és mindenképp találkozni akart Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnökkel, de Gyárfás állítása szerint nem teljesítette a kérését. Azt nem tudni, hogy a politikai védelmet remélő Portik más módon kapcsolatba tudott-e lépni a volt kormányfővel, vagy a környezetével, de az tény, hogy a balliberális kormányzat alatt elkerülte a felelősségre vonást. A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a Fenyő-ügyben továbbra is folyamatban van a nyomozás, Gyárfást és Portikot felbujtással gyanúsítják, de mindketten ártatlannak vallják magukat. Gyárfás védője, Zamecsnik Péter pár hete arról beszélt a PestiSrácok.hu-nak, hogy szerinte Fenyő másik nagy ellenségének, Princz Gábornak a szerepét a nyomozóknak jobban kellett volna vizsgálniuk. A Princz-szállal összefüggésben portálunk azóta érdekes információra bukkant. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Portik még Gyurcsány miniszterelnöksége idején azzal próbált házalni az MSZP környékén, hogy olyan információi vannak, amely az akkori MSZP-SZDSZ kormány számára nagyon értékesek lehetnek, és abban bízott, hogy Gyurcsányék ezért cserébe szemet hunynak bűnei fölött. Portik ezzel kapcsolatban az úgynevezett politikai színezetű robbantásokra utalhatott, hiszen ez többször visszaköszön a leiratokból. Köztudott, az 1998-as országgyűlési választások előtt és után ismeretlen személyek, hivatalosan ismeretlen okból különböző robbantásos merényleteket hajtottak végre Magyarországon: bomba robbant Torgyán József és Szájer József lakásánál, illetve a Fidesz Lendvay utcai székházánál is. Azt nem tudni, hogy Portik akár személyesen, akár közvetítők útján beszélt-e erről végül Gyurcsánnyal, de az tény, hogy az MSZP-SZDSZ-kormányok regnálása alatt a bűnözőnek esett baja, sőt, 2008 nyarán még Laborc Sándor egykori NBH-főnökkel is találkozott, a hivatalos verzió szerint két alkalommal. Portik a találkozókon az MSZP tántoríthatatlan támogatójaként tüntette fel magát, és minden szolgálatát felajánlotta az MSZP-nek és Laborc Sándornak:

A maffiózó azzal is dicsekedett Laborcnak, hogy számos MSZP-s politikust lefizetett, majd elmondta: nagyon szeretné, hogy Gyurcsány 2010 után is kormányon maradjon, továbbá ezeken a megbeszéléseken is szóba hozta a politikai robbantás-sorozatot, abban a megközelítésben, hogy azok önmerényletek voltak. Bizonyítékokkal azonban nem tudott szolgálni. 

Itt érdemes megemlíteni, hogy fél évvel a Laborc-találkozók után az MSZP belső köréből valaki egy névtelen levélben mesélt Gyurcsány és társai sötét ügyeiről, többek között arról, hogy akár Roháčcsal is alkut kötöttek volna, ha a székházrobbantásokkal kapcsolatban fideszesekre vall: 

Hírdetés

Jozef Roháč a levél megírásakor már magyar börtönben ült, mivel Csehország kiadta őt a sikertelen Seres-merénylet ügyében, ugyanakkor az Aranykéz utcai robbantással és a Fenyő-gyilkossággal csak a 2010-es kormányváltás után gyanúsították, majd vádolták meg Portik kivégzőemberét.

A teljes cikk ITT olvasható el, a PestiSrácok oldalán!

Pámer Dávid – www.pestisarcok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »