Gyurcsány: "Magyarország egyik vezetője voltam, vagyok és maradok is"

Gyurcsány: "Magyarország egyik vezetője voltam, vagyok és maradok is"

Fidesz likes this.

Gyurcsány Ferenc is megtartotta szokásos évértékelőjét. A volt miniszterelnök ezúttal (is) a baloldal többi pártját és formációját ekézte, egyben világossá tette: nem fog háttérbe húzódni, és „marad”

Szerinte politikai ellenfelei egy évtizede akarják lejáraniz, becsukni vagy eltávolítani, ám – mint mondta

„Ha érdemeltem is a büntetést – bár szerinten nem -, akkor kitöltöttem. Nem tartozom a vádlóimnak, csak magamnak és a hazámnak. Ellenfeleimnek üzenem, hogy nem érdekelnek, itt vagyok és maradok.”

Egy teljes nemzet szerencséjére a politikus leszögezte: „teszi a dolgát”, vezeti a pártját, akinek pedig ez nem tetszik, az járja a maga útját.

Hírdetés

Azt is megtudtuk az igazmondásáról és a szabad véleménnyílvánítás nagy barátjától, hogy ő tiszteségesebb, jobb, őszintébb a politikusok többségnél, ráadásul van benne annyi erő, hogy bebizonyítsa, ő bizony jobban képviseli az ország érdekeit mint mások.

„Magyarország egyik vezetője voltam, vagyok és maradok is”

– mondta visszafogott, csendes szerénységgel az államférfi, aki bírálta a baloldal többi pártját: szerinte ugyanis az MSZP, valamint a lényegében támogatás nélküli Együtt és Párbeszéd Botka Lászóval együtt egy „kéretlen királycsináló invitálására titkos tárgyalásokat folytat. 

„Ez lenne a demokratikus ellenzék erkölcse?!”

– ostorazta a többi pártocskát, majd tipikus gyurcsányi fordulattal összefogásra szólított fel, mondván kit érdekelnek „a pár évvel korábbi hibák, tévedések, mondatok”.

Majd jószándéka jeléül közölte: „aki nem tudja magát túltenni a korábbi sérelmeken menjen pszichiáterhez”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »