Gyurcsány Kálmán Olgája húzhatja keresztül Tordai számításait

„Egyre több jel mutat arra, hogy Tordai Bence, az Országház nem hivatalos bohóca az általa priorizált budapesti, második kerületi választókörzet helyett »B tervként« Vácon indulna 2022-ben” – írja a Vác Online.

A portál szerint közösségi oldala alapján Tordai nagyon aktív a II. kerületben – amely a III. kerület egy részét is magában foglalva alkotja a budapesti 4. számú választókerületet.

„Facebookját végiggörgetve nem is lehet kérdés, hogy örömmel indulna el a körzet vezetéséért: folyamatosan támadja a körzet Fidesz-KDNP-s színekben mandátumhoz jutott képviselőjét, Varga Mihály pénzügyminisztert, rendszeresen megosztja Őrsi Gergely posztjait, aki a kerület ellenzéki polgármestere.”

A Vác Online hozzáteszi: emellett a mindössze 350 (igen, háromszázötven) kedvelővel rendelkező, Budai Zöld elnevezésű Facebook-oldal is rendre megosztja Tordai akcióit (ugyanezzel a címmel egyébként propagandaújságot is készítettek – a szerk.)

Hello, szia… Tordai beköszönője a Budai Zöldben

Hírdetés

Tordai tavaly ősszel komoly pofont kapott azonban a baloldali összefogást szervező Gyurcsány Ferenctől, aki bejelentette, hogy a műsorvezetést a politikáért otthagyó Kálmán Olga indul Budapest 4. választókerületében a DK színeiben. Tordai továbbra is aktív maradt a budai körzetben, de valószínűleg tudja, hogy Gyurcsány jelöltje ellen nem sok esélye lehet. Valószínűleg ezért kezdett el B megoldást keresgélni, ennek lehet része a váci körzet” – írja a portál.