Gyurcsány Ferenc támadásba lendült

Gyurcsány Ferenc támadásba lendült

A Demokratikus Koalíció elnöke számos területen bizonyította tehetségét.

A tánc, a színművészet, a lemezlovasság és matematika után, ezúttal visszatért ahhoz amihez talán a legjobban ért, az álszent, hazug demokráciaféltéshez. Hisztériakeltésbe kezdett a DK, mert állítólag kapott a parlament költségvetési bizottsága az Országgyűlés Hivatalától egy, a tér átalakításáról szóló feljegyzést. A Böszme ezen felbuzdulva közösségi oldalán gyorsan aggódott egy sort a Kossuth téren található Nagy Imre szoborért.

Ezt írta:

„Tényleg mennie kell Nagy Imrének is? Mert kommunistából lett nemzeti demokrata? Milyen iszonyatosan silányak vagytok. Foglalni akartok? Teret? Politikát? Történelmet? Erőtök van hozzá a pillanat mércéje szerint, de a történelemben senkik lesztek. A mártír miniszterelnökhöz nyúlni egyenlő 1956 meggyalázásával. (…)”

Tisztán látszik, hogy Gyurcsány igyekszik kihasználni azt, hogy az ellenzék gyakorlatilag romokban hever.

Hírdetés

A magyar politikai élet szánalmas bohóca minden apró lehetőséget megragad, hogy magára irányítsa a figyelmet. Azon sem lepődnénk meg, ha a remélt siker érdekében legközelebbi sajtótájékoztatóján csörgősipkában, cigánykerekezve érkezne meg.

Minden esetre a hitelesség szempontjából ez a performansz üdvözítő lenne, mert a demokráciaféltés az ő szájából nagyon nem pálya.

Csépányi Balázs

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »