Gyurcsány feladta: végképp elege lett a helyesírási kötöttségekből

Gyurcsány feladta: végképp elege lett a helyesírási kötöttségekből

Az elmúlt időszakban úgy halmozták a baloldali képviselők a helyesírási anomáliákat, mintha csak szándékosan csinálták volna (hogy is lehetne feledni Kunhalmi Ágnes, vagy Bangóné küzdelmeit a „j” és „ly” betűkkel?)

A helyesírás elleni harcban azonban talán a DK (Molnár Csaba „Úniója”), és személyesen maga Gyurcsány Ferenc járt az élen: ,Szoritok nektek!”, „Europi Egyesült Államok”, és több hasonló bakival.

A DK pártelnöke ismét előrukkolt egy blődséggel, ezúttal az őszödi beszédet szerette volna mentegetni és megmagyarázni legújabb videójában, ahol a következő felirattal örvendeztette meg a rá kíváncsi tartalomfogyasztókat: „részlet a kiszivárgot őszödi beszédből”.

Mivel a videó már órák óta kint van, és az írás pillanatában még mindig a hibás verzióval, így nyilvánvaló, Gyurcsányt a legkevésbé sem érdekli, hogy újra erőszakot követ el a magyar nyelv ellen.

Hírdetés

Végül is minek fáradjon vele. Úgyis hír lesz belőle, s mint tudjuk, a negatív reklám is reklám. Márpedig Gyurcsány, mióta politikus, gyakorlatilag csak ezzel reklámozza magát.

Teveli Zoltán – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »