Gyurcsány megint úgy gondolja, hogy ő mindent jól csinált, így hát ezúttal sem kell lemondania

A szemkilövető valamiért pont a Fidesz-közeli Indexnek mondta el, hogy a DK-ban két kérdést tettek fel maguknak: követtek-e el olyan hibát, tévedést, ami indokolttá teszi valaki vagy valakik felmentését, lemondását? A második kérdés az, hogy valaki mostani távozása utat nyit-e a DK megerősödésének.

Hírdetés

"Ha mind a két kérdésre igen a válasz, akkor nem érdemes hezitálni, valakinek mennie kell. Ha csak az egyik kérdésre igen a válasz, a másikra nem, akkor érdemes tovább mérlegelni. Ha mind a két kérdésre elutasító a válasz, akkor nem csak hogy nem kell, de nem is szabad, sőt tilos elmenni. Felelősek vagyunk tetteinkért, sok megbeszélést folytattunk, feltettük mindenkinek mindkét kérdést" – magyarázkodott Gyurcsány, hozzátéve: a DK nem hibátlanul, de minden tőle telhetőt megtett a jó, a jobb eredményért.

– Az elmúlt tíz évben a folyamatos lemondások leváltások az ellenzéki oldalon egyik párt megerősödését sem hozták. A mai helyzetben a mostani a DK legerősebb felállása, legjobb csapata, ez akkor is igaz, ha egyikünk sem gondolja, hogy tökéletesek vagyunk. Az elnök és az elnökség, én és az elnökség folytatjuk a munkát – jelentette be, leszögezve: folynak tárgyalások, egyeztetések arról, hogy min kell változtatni, de ezeket nem bejelenteni kell.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »