Gyűlölettől fröcsögő billentyűzetömleny a HVG-nél

A Horthy-rajongó, zsidózó Takaró Mihályra bízták a NAT hazafiasítását – ezzel a címmel ömlött ki Joó Hajnalka billentyűzetéből és jelent meg ma a HVG internetes felületén egy, az irodalomtörténészt nácibarátnak stigmáló (na, de hol vannak itt a nácik? – szerk.), Horthyért rajongónak (ami ugye néhány eszementnél bűn, de miért is? – szerk.) tituláló és egyéb, a cionista elvárások szerint üldözendő tulajdonságokkal teleaggatott, a magyarságot gyűlölettel támadó minősíthetetlen hangvételű förmedvény. Köszönjük Hajnalka, jól vagyunk, de azt látjuk, hogy önnél valami erősen beborult, vagy valami elgurult. 

A holokauszt túlélő, zsidó származását nyíltan vállaló Reiner Péter joggal ütközött meg azon a hangvételen, amelyben Takaró Mihályt, a neves irodalomtörténészt és rajta keresztül a magyar kormányt is támadja ennek a rettenetnek a szerzője és azok, azik ezzel a feladattal megbízták. Reiner Péter Takaró Mihálynak címzett levelét az alábbiakban változatlan formában közöljük.

Kedves Mihály!

Az elviselhetőséget lépte át a mai HVG “jajkiáltó” vezető írása, jócskán átlépve ingerküszöbömet, “A Horthy-rajongó, zsidózó Takaró Mihályra bízták a nemzeti alaptanterv hazafiasítását”  címmel.

A valós  történelmünket  lábaikkal sárba tiprók polkorrekt, csahos zsarolása és terrorja azt mutatja, hogy helyes az irány, így nekünk a “civileknek” az irányultsága is, amikor konokul felmutatjuk Kormányzónk örökségét. Így most a hét végén, szombaton, Szegeden közös főhajtással emlékezünk Nemzeti Hadseregünk megalakításának centenáriumára hálaadó misével és emlékező konferenciával.

Ebben a légkörben, különösen megtisztelő számomra, hogy a jeles grémium Szegeden többek között szerénységemet is felkérte a fontos esemény egyik védnökének.

Hírdetés

Azzal a kijelentéssel szeretném személyed támogatni, az általam is nagyrabecsült munkádat alátámasztani és még keményebb folytatásra biztatni, hogy a “vészkorszak túlélő” rámragasztott címke sajátos viselőjeként, nem nyughatom addig, míg sikerrel nem közreműködhetek végre Kormányzónk első /de nem utolsó!/ köztéri szobrának felállításában és abban, hogy ezzel együtt bemutassuk az igazságot a bolsevik osztály által gyűlölettel, tudatosan meghamisított történelmünkkel szemben.

Csakis így lesz közös magyar Nemzetünknek jövője!

Az Isten Áldja Magyarországot,közös magyar  Nemzetünket!

Barátsággal:
Reiner Péter

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »