Gyűlöletből ölte meg az afrikai néger betolakodó a Párizsban élő zsidó asszonyt

A 66 éves Dr. Sarah Halimit Párizsban, a saját otthonában gyilkolta meg egy afrikai NÉGER migráns. Az elmeszakértői vizsgálat végül alátámasztotta, hogy az elkövető gyűlöletből ölte meg a zsidó asszonyt. Az elkövetőt kihallgató pszichiáter, Dr. Daniel Zagury szerint bár az afrikai migráns marihuána hatása alatt állt, a bűncselekmény elkövetése idején nem állt olyan mértékben kábítószer hatása alatt, ami felmentené a büntetőjogi felelősség alól, az antiszemita indíték pedig egyértelmű. A bevándorláspárti liberális sajtó mindvégig elhallgatta az áldozat családtagjai szerint horrorfilmbe illő gyilkosságot. Miközben az Index.hu nemrég címlapon közölte, hogy egy gyilkosság esetében “az elkövető fehér bőrű”, a Párizs központjában történt gyűlöletbűncselekményről mélyen hallgattak. Ugyanígy hallgatott az esetről a HVG.hu, ami egyébként rendszerint arról is beszámol, ha egy másik kontinensen a hatóságok elfognak egy rasszista gyilkost.

Hat hónappal azután, hogy egy Maliból érkezett afrikai bevándorló brutális kegyetlenséggel meggyilkolt egy Párizsban élő zsidó asszonyt, a francia főállamügyész elismerte, hogy a gyilkosság antiszemita motivációból történt, és gyűlöletbűncselekménynek minősül.

A 66 éves Dr. Sarah Halimi Párizsban, április 4-én a saját otthonában vált brutális gyilkosság áldozatává. Egy muszlim szomszédja betört az egyedül élő asszonyhoz, majd megverte, megkínozta, miközben – szomszédok tanúvallomása szerint – a Koránból vett idézeteket kiabált. Az áldozat szenvedése akkor ért véget, amikor az elkövető kidobta a harmadik emeletről és ennek eredményeként szörnyet halt.

A 27 éves elkövető, Kobili Traoré egy afrikai országban, Maliban született, és bevándorlóként érkezett Európába.
A francia hatóságok mindeddig nem ismerték el, hogy a gyilkosság antiszemita motivációból történt, ehelyett megkérdőjelezték az elkövető beszámíthatóságát. Az ügy előrehaladtát közfelháborodás kísérte Franciaországban; számos zsidó szervezet tiltakozott az ellen, ahogy a hatóságok kezelik az ügyet, emellett több tömegdemonstráció is történt.

Hírdetés

Az elmeszakértői vizsgálat végül alátámasztotta, hogy az elkövető gyűlöletből ölte meg a zsidó asszonyt. Az elkövetőt kihallgató pszichiáter, Dr. Daniel Zagury szerint bár az afrikai migráns marihuána hatása alatt állt, a bűncselekmény elkövetése idején nem állt olyan mértékben kábítószer hatása alatt, ami felmentené a büntetőjogi felelősség alól, az antiszemita indíték pedig egyértelmű.

A bevándorláspárti liberális sajtó mindvégig elhallgatta az áldozat családtagjai szerint horrorfilmbe illő gyilkosságot. Miközben az Index.hu nemrég címlapon közölte, hogy egy gyilkosság esetében “az elkövető fehér bőrű”, a Párizs központjában történt gyűlöletbűncselekményről mélyen hallgattak. Ugyanígy hallgatott az esetről a HVG.hu, ami egyébként rendszerint arról is beszámol, ha egy másik kontinensen a hatóságok elfognak egy rasszista gyilkost.

A liberális sajtó hallgatásának oka, hogy óvakodnak a bevándorlókat negatív kontextusban feltüntető tartalmak közlésétől; ehelyett előnyben részesítik a menekültek/bevándorlók kapcsán sajnálatot, együttérzést keltő tartalmak közlését. A bevándorlás támogatása és antiszemitizmus elleni harc közti kényszerű választás azonban oda vezetett, hogy a legtöbb magyarországi liberális sajtóorgánum inkább elhallgatta a történteket, ezáltal szolidaritást vállalt a zsidógyilkossal.

hídfő.ru


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »