Gyülekeznek a kommunista és szadeszos múmiák a budapesti közpénzek körül

Gyülekeznek a kommunista és szadeszos múmiák a budapesti közpénzek körül

Bánó Andrást, a Göncz Árpád kifütyüléséhez már ott sem lévő, korábban letartoztatott nácikat hamisító egykori tévést a Budapesti Városüzemeltetési Holding felügyelőbizottsági tagjának nevezte Karácsony Gergely.

Karácsony Gergely roppant elegánsan, a veszélyhelyzet miatti rendkívüli jogkörével visszaélve, a közgyűlés döntése nélkül, egymaga nevezte ki Bánót. Bánó András azután lett országosan ismert, hogy 1992. október 23-án egy hamis felvételt mutatott be az MTV Egyenleg című műsorában, emiatt később sokat izzadt és törölgette a homlokát.

Az úgynevezett muszter-ügy végén, amikor a bizonyítékként csatolt, eredetinek és vágatlannak nevezett felvételről a Sony cég európai központjában mutatták ki, hogy hamisítvány, az is elhangzott magyarázkodásként, hogy Bánó csak „erősíteni akarta az igazságot”.

A Bánó által bemutatott bőrfejűek, akik között a ma a szocialista párt színeiben Molnár Zsolt is feltűnt, ekkor már rendőrségi őrizetben voltak, Göncz Árpádot pedig egykori ‘56-os társai fügyülték ki.

Bánó és a többi moszkovita híradós meghamisították a történteket, hogy a szocialistáknak és a szabad demokratáknak megfelelő anyagot tudjanak tálalni a köztelevízió Híradójában, úgy az objektivitás, mint a szakma nevében.

Hírdetés

Bánó Andrásról, a muszter-ügyről és a köztelevíziót akkoriban uraló kommunista propagandista brancsról ebben az írásunkban olvashat további izgalmas részleteket.

Kedvcsinálónak meg tekintsék meg a homlokát törölgető, izzadó, a hazugságaiba belegabalyodó (hm, a Városházán hamar lelki társakra fog találni.), hamisító Bánó Andrást!

Ambrózy Áron – www.pestisarcok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »