Gyula dizájnerdrogokat árult a VIII. kerületben – aztán kiszedték BMW-jéből a kommandósok

Gyula dizájnerdrogokat árult a VIII. kerületben – aztán kiszedték BMW-jéből a kommandósok

A rendőrök elfogták azt a budapesti férfit, aki rendszeresen árult „kristályt” és „biofüvet”. Társa is feladta magát – írja a police.hu.

A rendőrség azzal gyanúsítja M. E. Gyula 22 éves és L. Richárd 22 éves budapesti lakosokat, hogy új pszichoaktív anyagokkal kereskedtek.

A nyomozók azt gyanítják, hogy M. E. Gyula és L. Richárd július 22-én és az azt megelőző időszakban egy Budapest VIII., Bezerédi utcai lakásban napi szinten „kristály” és „biofű” nevű kábítószereket árultak.

M. E. Gyulát a rendőrök még pénteken egy látványos akció keretében egy VIII. kerületi benzinkúton fogták el, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi józsefvárosi lakásán tartott házkutatáskor több mint 100 gramm kábítószergyanús anyagot, készpénzt, gyógyszeres üvegeket, kábítószergyanús anyaggal szennyezett kanalakat és mérleget foglaltak le. Társa 2016. július 23-án önként feladta magát.

Hírdetés

A rendőrség L. Richárdot őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásának indítványozását. A bíróság M. E. Gyula házi őrizetét rendelte el.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »