Győzött az igazság! Győzött Martonfa, és győzött a Jobbik!

Bízva a kormányfő szavahihetőségében, a mai napon a martonfai menekülttábor elleni akciót eredményesnek tekintve lezárjuk. Mint ismeretes, a napokban jelentette be Orbán Viktor, hogy Magyarországon nem lesz menekülttábor, értelmezésünk szerint így okafogyottá vált a Pécs melletti gyűjtőpont megépítése is.

Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a miniszterelnök önmagát meghazudtolva álláspontját megváltoztatja, és mégis a tábor megépítése mellett döntene. Ez esetben a közfelháborodás nyomán kialakuló helyzetért egyértelműen őt terhelné a felelősség.

Hírdetés

A mai napon – segítve a kormány jogalkotási munkáját – egy országgyűlési határozatot terjesztünk be, melyben az ez ügyben kiadott kormányrendelet visszavonását kezdeményezzük. A nemzeti konzultáció eredményét, azaz a „magyarok nem akarnak illegális bevándorlókat”, a nemzeti pártnak következetes kiállásával és a martonfai közösség elkötelezettségével sikerült nyilvánvalóvá tenni mindenki számára. A Martonfán megvalósult összefogás történelmi siker, az országban egyedülálló példája annak, hogy a magyarok képesek kiállni a nemzeti érdekeikért.

Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő és Szőcs Norbert Baranya megyei közgyűlési képviselő


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »