Gyorsan gyarapodik a fehér AMERIKAI HAZAFIAK tábora

A George Washington Egyetem felmérése szerint gyors ütemben gyarapszik a fehér HAZAFIAK tábora az Egyesült Államokban. Az egyetem “szélsőséges mozgalmakkal” foglalkozó kutatóprogramjának legújabb felmérései szerint az Egyesült Államokban aktív fehér nacionalisták szimpatizánsainak tábora gyarapszik, és a rokonszenvezők nagyon aktívak a különböző közösségi médiumokban.

Hírdetés

Az egyetem kutatócsoportjának tanulmánya arról számol be, hogy a szupremácia (fehér felsőbbrendűség) híveinek mozgalmait figyelők és támogatók létszáma a Twitteren 2012 óta 22 ezer emberrel gyarapodott, és ez 600 százalékos növekedést jelent. Ezek az emberek aktívabbak – a Twitter-üzeneteik számát tekintve is -, mint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet szimpatizánsai.

A kutatók megvizsgálták azt is, melyek a hozzászólók kedvenc témái. Kiderült, a legtöbben a “fehérek népirtásáról” tesznek közzé bejegyzéseket, arról üzennek egymásnak, hogy “a fehér fajt közvetlen veszély fenyegeti a társadalom erősödő diverzifikálódása miatt”. E réteg tagjai gyakran osztanak meg egymással olyan üzeneteket, miszerint csökkennek “a fehérek kilátásai”.

A vizsgálat szerint a fehér “szélsőségesek” nagy arányban támogatják a republikánus elnökjelöltet, Donald Trumpot, rendszeresen hozzászólnak a milliárdos üzletember kampányához, elsősorban az illegális bevándorlással kapcsolatos kérdésekhez.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »