Gyöngyöspata: “Ők saját magukat szegregálják” – “Nem is akarnak tanulni” (videó)

Gyöngyöspata: “Ők saját magukat szegregálják” – “Nem is akarnak tanulni” (videó)

Gyöngyöspatán a cigánysoron is járt Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese. Mint látogatása után megfogalmazta, meggyőződése csak megerősödött: az integráció minden áron való erőltetése megbukott Magyarországon az elmúlt harminc évben. A patai magyarok arra a kérdésre, hogy miért viszik el gyerekeiket a helyi iskolából, azt válaszolták: “próbálja meg valaki az életet velük”.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely az oktatásban szegregálna is. Lopások mindig is voltak, vallotta be az egyik cigány férfi Dúró Dórának, de az is kiderül, hogy négygyermekes édesanyaként mire irigykedett köztük.

Hírdetés

Gyöngyöspatai riport

Gyöngyöspatán a cigánysoron is jártam, és a meggyőződésem csak megerősödött: az integráció minden áron való erőltetése megbukott Magyarországon az elmúlt harminc évben. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely az oktatásban szegregálna is. Lopások mindig is voltak, vallotta be az egyik cigány férfi nekem, de az is kiderül, hogy négygyermekes édesanyaként mire irigykedtem köztük. A magyarok pedig azt válaszolták a kérdésre, hogy miért kell elvinniük a gyerekeiket: próbálja meg valaki az életet velük… Kábítószer, sorsjegy, köpködés is a mindennapok része. Liberálisoknak kötelező videó!

Közzétette: Dúró Dóra – 2020. május 30., szombat

Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »