Gyöngyösi Márton: A migránsmunkások szervezett betelepítése súlyos problémákat okozhat Magyarországnak

Gyöngyösi Márton: A migránsmunkások szervezett betelepítése súlyos problémákat okozhat Magyarországnak

Székesfehérvárra érkezett a Jobbik-Konzervatívok „az Igazság Fala” című vándorkiállítása, ami a migránsmunkás kérdéskört dolgozza fel és mutatja be a magyar embereknek. Az ellenzéki párt nagyon fontosnak tartja, hogy oszágszerte minél több helyen megjelenjen.

Fazakas Attila székesfehérvári jobbikos önkormányzati képviselő hangsúlyozta: „Ez a probléma sajnos városunkat is érinti, hiszen több százmillió forint közpénztámogatással építettek szállást a migránsmunkásoknak, ahelyett, hogy a székesfehérvári fiatalok indítottak volna bérlakás programot ebből a pénzből.”

„Nem a Soros-terv, hanem az Orbán-terv miatt lepik el Magyarországot a migránsok!”

A Jobbik-Konzervatívok elnöke és európai parlamenti képviselője rámutatott, hogy ez most már egy országos szintű probléma.

2015 óta folyamatosan azt hallgatjuk, hogy az úgynevezett Soros-terv szerint Magyarországot ellepik a migránsok, akik elveszik a magyarok munkáját és megbontják az ország kulturális egységét – emlékeztetett. Ez volt a Fidesz 2018-as kampányának az legfőbb üzenete. Ezzel szemben „most azt látjuk, hogy a miniszterelnök 500 ezer vendégmunkást akar hazánkba telepíteni” — mutatott rá Gyöngyösi Márton.

Egymásután jelentik be azokat a főként kínai akkumulátorgyárakat, amikhez munkaerő nincs, ezért Ázsiából hozzák be hozzájuk azokat az olcsó migránsmunkásokat, akiket ott majd nyomott bérért dolgoztathatnak.

Ezzel kapcsolatban a konzervatív párt elnöke elmondta: ezzel az a fő probléma, hogy a vendégmunkások elveszik a magyarok munkáját, letörik a magyar bérszínvonalat, és megbontják Magyarország kulturális egységét és identitását. Kiemelte: teszik mindezt úgy, hogy a Fidesz-kormány ehhez adófizetői pénzből állami támogatást nyújt.

Hírdetés

Gyöngyösi Márton más problémákra is felhívta a figyelmet: Olyan gyárakat hoznak létre, amelyek szennyezik Magyarország vizeit. A csökkenő bérek miatt még több magyar fogja elhagyni a hazáját, pedig így is folyamatosan csökken a magyarság lélekszáma.

Több mint 500 ezer honfitársunk hagyta már el a szülőföldjét, és az ő helyükre telepíti be a migránsmunkásokat a magát családbarátnak és nemzetinek mondó Orbán-kormány.

Az ellenzéki párt elnök felhívta a figyelmet arra, hogy ez veszélyes, hiszen egy 9 és fél milliós lakosságú ország nagyon meg fogja érezni, ha ide betelepítenek félmillió ázsiai migránsmunkást. Ez nagyon súlyos gazdasági, szociális, egészségügyi és akár biztonsági problémákat jelenthet Magyarországnak – szögezte le Gyöngyösi Márton. A Jobbik meggyőződése az, hogy ilyen mennyiségű idegen beáramlása esetén sem a fertőző betegségek, sem pedig a terrorizmus veszélye nem csökkenthető nullára.

Az ellenzéki párt elkötelezett abban, hogy a magyar emberek tudtára hozza, hogy mire készül az Fidesz-kormány, és hogy megakadályozza az Orbán-terv kivitelezését. Erre az egyik módszerük, hogy önkormányzati szinten, rendelettel akadályozzák meg, hogy az adott településen vendégmunkásokat nagy tömegben foglalkoztató üzem, illetve kifejezetten vendégmunkások számára épült munkásszálló létesüljön.

Nem migránsmunkások betelepítésével kell a hiányzó munkaerőt pótolni, hanem a magyar munkavállalókat kell átképezni és rendesen megfizetni!

Erre a Jobbik-Konzervatívok szerint úgy kellene anyagi forrásokat teremteni, hogy a jogállam helyreállítása után vissza kellene szerezni az EU-s pénzeket.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »