Gyöngyösi: "Az Európai Bizottság megelégelte, hogy a magyar embereknek küldött pénzt folyton Orbán haverjai vágják zsebre"

A legfrissebb brüsszeli hírek szerint a közbeszerzési verseny átláthatóbbá tételét kéri az Európai Bizottság a magyar kormánytól annak érdekében, hogy a rendszerszintű csalásokat visszaszorítsák. Egy dokumentum szerint csak ebben az esetben tenné elérhető hazánk számára az Európai Unió, hogy hozzáférhessen az ún. helyreállítási alaphoz.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Ep-képviselő saját közösségi oldalán arról írt, hogy „Brüsszel mára megunta az Orbán-rendszer korrupcióját.”

„Szinte borítékolható, hogy a Fidesz hamarosan újra belekezd az idióta sorosozásba, amiért az EU gazdaságélénkítésre szánt forrásaiból nem kap pénzt. Az Európai Bizottság ugyanis megelégelte, hogy a magyar embereknek küldött pénzt folyton Orbán haverjai és rokonai vágják zsebre, és amíg Orbánék ezen nem változtatnak, addig nem fognak pénzt küldeni”

– jegyezte meg a politikus, hozzátéve, hogy 6,3 milliárd euróról van szó, amely azért járna, hogy a gazdaságot talpraállítsák, a bajba jutott vállalkozásokat megsegítsék.

Hírdetés

Gyöngyösi szerint a régi séma fog ismét előtérbe kerülni, ugyanis eddig is azt mondták, hogy a magyarokra nem költenek, ha pedig a pénz nem lehet csak az övéké, akkor ne legyen senkié.

„Európai parlamenti képviselőként azért dolgozom, hogy a magyaroknak járó EU-s pénzek valóban a magyar emberekhez kerüljenek, és ne a fideszes bűnszövetkezethez”

– zárta bejegyzését a Jobbik politikusa.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »